LASTİK İŞ
ismail

KURSİYERLER EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRDİ

Eğitim 21.11.2018 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURSİYERLER EL BECERİLERİNİ GELİŞTİRDİ

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde açılan Hayat Boyu Öğrenme Kurslarında gide kursiyerler kısa zamanda el becerilerini geliştirdiler.

2018- 2019 eğitim ve öğretim dönemin başlaması ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Gölcük'te belirlenen birçok noktada kurslar açıldı. Açılan kurslara giden kursiyerler kısa zaman içerisinde el becerilerini geliştirerek işini en iyi bir şekilde kavradılar. Açılan bu kursların içinde Gölcük Deniz Evler Mahallesi Deniz Evler İlkokulunda öğretmen Şükran Kazan nezaretinde açılan kursa 18 kayıtlı kursiyer katıldı. İğne Oyası, elde Türk İşlemler, kağıt kırma, hesap işi, kenevice Türk işi ve tel kırma kurs öğretmeni Şükran Kazan önderliğinde bir ay kısa süre içerisinde el becerilerini geliştirdiler. Bu çalışmalarda Gölcük Deniz Evler Mahalle Muhtarı Ayşe Kaba kursiyerleri ve kurs öğretmeni yalnız bırakmayarak çalışmalarına destek veriyor. aynı zamanda kursiyerlerle birlikten el beceri eğitimini alıyor. Kurs öğretmeni Şükran Kazan; “Gölcük Halk Eğitimi Merkezi tarafından Gölcük Deniz Evleri İlkokulunda kurs açıldı. Şu anda 18 kayıtlı kursiyerlerimiz eğitim alıyorlar. Kursiyerlerimizin el becerileri çok iyidir. Bir aylık bir çalışma sonucunda büyük bir ilerleme kaydettiler. Güzel eserler yapmaya başladılar. Kursiyerlerimiz bu başarılı çalışmaları ile yıl içerisinde yaptıkları eserleri yılsonunda gerçekleşecek olan sergiye katılarak kendi emeklerini sergide sergileyecekler” dedi. Fahri Haner 
Gölcük Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde açılan Hayat Boyu Öğrenme Kurslarında gide kursiyerler kısa zamanda el becerilerini geliştirdiler.

2018- 2019 eğitim ve öğretim dönemin başlaması ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Gölcük'te belirlenen birçok noktada kurslar açıldı. Açılan kurslara giden kursiyerler kısa zaman içerisinde el becerilerini geliştirerek işini en iyi bir şekilde kavradılar. Açılan bu kursların içinde Gölcük Deniz Evler Mahallesi Deniz Evler İlkokulunda öğretmen Şükran Kazan nezaretinde açılan kursa 18 kayıtlı kursiyer katıldı. İğne Oyası, elde Türk İşlemler, kağıt kırma, hesap işi, kenevice Türk işi ve tel kırma kurs öğretmeni Şükran Kazan önderliğinde bir ay kısa süre içerisinde el becerilerini geliştirdiler. Bu çalışmalarda Gölcük Deniz Evler Mahalle Muhtarı Ayşe Kaba kursiyerleri ve kurs öğretmeni yalnız bırakmayarak çalışmalarına destek veriyor. aynı zamanda kursiyerlerle birlikten el beceri eğitimini alıyor.
Kurs öğretmeni Şükran Kazan; “Gölcük Halk Eğitimi Merkezi tarafından Gölcük Deniz Evleri İlkokulunda kurs açıldı. Şu anda 18 kayıtlı kursiyerlerimiz eğitim alıyorlar. Kursiyerlerimizin el becerileri çok iyidir. Bir aylık bir çalışma sonucunda büyük bir ilerleme kaydettiler. Güzel eserler yapmaya başladılar. Kursiyerlerimiz bu başarılı çalışmaları ile yıl içerisinde yaptıkları eserleri yılsonunda gerçekleşecek olan sergiye katılarak kendi emeklerini sergide sergileyecekler” dedi.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.