LASTİK İŞ

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI !

Gölcük 30.04.2015 - 09:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI !

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kent konseyi binasında vatandaşlara verilen kurslar tamamlanıyor. Geçtiğimiz gün Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından verilen Kur’an-ı Kerim kursu sona erdi, kursiyerlere sertifikaları verildi.

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl içerisinde başlayan Kur’an-ı Kerim kursu 15 kursiyerle tamamlandı.  Eğitimlerinin sonuna gelen 15 kursiyer geçtiğimiz gün gerçekleştirilen törenle  sertifikalarını aldı. Gerçekleştirilen sertifika törenine Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Fatma Kudal Koç, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören katıldı.  ŞENTÜRK KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ Sertifika töreninde konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Şentürk, şunları dile getirdi: “Gölcük Kent Konseyi olarak halkımızla bütünleşip halkımızın istekleri doğrultusunda hareket ettik. Halkımız için bünyemizde çeşitli kurslar açtık. Bu kurslardan bir tanesi de Kur’an-ı Kerim kursumuzdu. Bu kursumuzda 15 kursiyerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladı ve bu başarı sertifikalarını almaya hak kazandı. Ben kendilerini tebrik ediyorum” dedi.Başkan Şentürk’ün konuşmasının ardından konuşan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, “Gölcük Kent Konseyi’ni açtığı kurslar nedeniyle kutluyorum. Açılan her kursta vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunuluyor. Ben bu tür kursların Gölcükümüze değer katacağı düşüncesindeyim. Kur’an-ı Kerim kursunda eğitim gören ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan buradaki arkadaşları tebrik ediyorum” dedi. 
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kent konseyi binasında vatandaşlara verilen kurslar tamamlanıyor. Geçtiğimiz gün Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından verilen Kur’an-ı Kerim kursu sona erdi, kursiyerlere sertifikaları verildi.
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl içerisinde başlayan Kur’an-ı Kerim kursu 15 kursiyerle tamamlandı.  Eğitimlerinin sonuna gelen 15 kursiyer geçtiğimiz gün gerçekleştirilen törenle  sertifikalarını aldı. Gerçekleştirilen sertifika törenine Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Fatma Kudal Koç, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören katıldı. 
ŞENTÜRK KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ
Sertifika töreninde konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Şentürk, şunları dile getirdi: “Gölcük Kent Konseyi olarak halkımızla bütünleşip halkımızın istekleri doğrultusunda hareket ettik. Halkımız için bünyemizde çeşitli kurslar açtık. Bu kurslardan bir tanesi de Kur’an-ı Kerim kursumuzdu. Bu kursumuzda 15 kursiyerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladı ve bu başarı sertifikalarını almaya hak kazandı. Ben kendilerini tebrik ediyorum” dedi.Başkan Şentürk’ün konuşmasının ardından konuşan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, “Gölcük Kent Konseyi’ni açtığı kurslar nedeniyle kutluyorum. Açılan her kursta vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunuluyor. Ben bu tür kursların Gölcükümüze değer katacağı düşüncesindeyim. Kur’an-ı Kerim kursunda eğitim gören ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan buradaki arkadaşları tebrik ediyorum” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.