LASTİK İŞ
ismail

KURSİYERLERDEN MUHTEŞEM SERGİ

11.05.2017 - 19:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURSİYERLERDEN MUHTEŞEM SERGİ

2016- 2017 eğitim ve öğretim döneminde Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafında Gölcük Barbaros İlkokulunda Bilgisayar Bağlama, Tekvando, Yoga, Okuma yazma, el sanatları ve giyim kurslarını açtı.

Okullar hayat bulsun projesi kapsamında Gölcük Barbaros ilkokulunda açılan yılsonu sergisinde 80 Kursiyer el becerilerini sergilediler. 2016- 2017 eğitim ve öğretim döneminde Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafında Gölcük Barbaros İlkokulunda Bilgisayar Bağlama, Tekvando, Yoga, Okuma yazma, el sanatları ve giyim kurslarını açtı. El sanatları ve Giyim kurslarında, usta öğreticiler Emel Karasu, Nazlı Kara, Seval İnci Taş ve Melek Biçer nezaretinde 80 kursiyer yıl içerisinde eğitim aldılar. Eğitimleri tamamlanan El sanatları ve giyim kurslarında Gölcük Barbaros ilk okulunda Sergi Düzenlendi. Düzenlenen sergiye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafız Avras,  Okul Müdürü Güney Yılmaz CHP kadın Kolları başkanı türkan Çimen ve çok sayıda davetliler katıldı. Gölcük Kaymakam Mustafa Altıntaş “öncelikle el emeği ve göz nuru olan bu sergide birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buradaki en önemli konu ise bayanlarımızın meslek öğrenmesi ve aile bütçesine katkı sağlamaktır. Bunun yanı sıra bizim için en önemli si olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaktır. Buda bir ailede sanat meslek öğrenen bayanlarımızın çok önemi vardır. Bir ailede tek kişinin çalışması yeterli olmuyor. Bundan dolayı bayanlarımız bu tür eğitimlerde meslek sahibi olduğunda ve öğrendiği mesleğinden faydalanarak aile bütçesine katkı sağlayacaktır. Ben burada bu sergide emeği geçen her kese teşekkür ederim”dedi.
2016- 2017 eğitim ve öğretim döneminde Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafında Gölcük Barbaros İlkokulunda Bilgisayar Bağlama, Tekvando, Yoga, Okuma yazma, el sanatları ve giyim kurslarını açtı.

Okullar hayat bulsun projesi kapsamında Gölcük Barbaros ilkokulunda açılan yılsonu sergisinde 80 Kursiyer el becerilerini sergilediler.
2016- 2017 eğitim ve öğretim döneminde Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafında Gölcük Barbaros İlkokulunda Bilgisayar Bağlama, Tekvando, Yoga, Okuma yazma, el sanatları ve giyim kurslarını açtı. El sanatları ve Giyim kurslarında, usta öğreticiler Emel Karasu, Nazlı Kara, Seval İnci Taş ve Melek Biçer nezaretinde 80 kursiyer yıl içerisinde eğitim aldılar. Eğitimleri tamamlanan El sanatları ve giyim kurslarında Gölcük Barbaros ilk okulunda Sergi Düzenlendi. Düzenlenen sergiye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafız Avras,  Okul Müdürü Güney Yılmaz CHP kadın Kolları başkanı türkan Çimen ve çok sayıda davetliler katıldı.
Gölcük Kaymakam Mustafa Altıntaş “öncelikle el emeği ve göz nuru olan bu sergide birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buradaki en önemli konu ise bayanlarımızın meslek öğrenmesi ve aile bütçesine katkı sağlamaktır. Bunun yanı sıra bizim için en önemli si olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaktır. Buda bir ailede sanat meslek öğrenen bayanlarımızın çok önemi vardır. Bir ailede tek kişinin çalışması yeterli olmuyor. Bundan dolayı bayanlarımız bu tür eğitimlerde meslek sahibi olduğunda ve öğrendiği mesleğinden faydalanarak aile bütçesine katkı sağlayacaktır. Ben burada bu sergide emeği geçen her kese teşekkür ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.