LASTİK İŞ

KURSİYERLERİN RESİMLERİ BEĞENİ TOPLADI

17.04.2018 - 19:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURSİYERLERİN RESİMLERİ BEĞENİ TOPLADI

Nefes Atölyesi Resim ve Ebru Eğitmeni Esen Bayrakar ve kursiyerleri, Gölcük Sanat Galerisi'nde Resim ve Ebru Sergisi açtı. Sergide 50'deen fazla eser beğeniye sunuldu ve bu eserler büyük ilgi gördü.

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Esen Bayraktar ve kursiyerleri, Gölcük Sanat Galerisi'nde Resim ve Ebru Sergisi açtı. Sergiye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurs Eğitmeni Esen Bayrakdar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kursiyerler ve davetliler katılım gösterdi.  Sergi açılışında Kurs Hocası Esen Bayraktar, “Kursumuzu Değirmendere kalıcı konutlarında, 36 kursiyerimizle gerçekleştirdik. Ekim ayında başlayan kursumuz, Ramazan ayına kadar devam edecek. Kursumuz boyunca hem bilgilerimizi paylaştık hem de oldukça güzel eserler ortaya koyduk. Kursumuza katılan kursiyerlerimize, sergimize teşrif eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.  ESERLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yerel yönetim olarak verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra kültür ve sanat anlamında da ilçemizde birçok çalışmaya imza atıyoruz. Sizler de bu kurs ile el becerilerinizi göstermiş oldunuz. Kursa olan ilginizin artarak devam etmesini diliyor, emeklerinden ötürü tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.  Serginin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildikten sonra davetliler, sergi salonundaki eserleri tek tek inceledi. Kurs Eğitmeni Esen Bayrakdar, kurs bünyesinde yapılan ve sergilenen eserler hakkında Başkan Ellibeş'e bilgiler verdi.  Kurs sonunda toplu bir anı fotoğrafı çekildi. 
Nefes Atölyesi Resim ve Ebru Eğitmeni Esen Bayrakar ve kursiyerleri, Gölcük Sanat Galerisi'nde Resim ve Ebru Sergisi açtı. Sergide 50'deen fazla eser beğeniye sunuldu ve bu eserler büyük ilgi gördü.

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Esen Bayraktar ve kursiyerleri, Gölcük Sanat Galerisi'nde Resim ve Ebru Sergisi açtı. Sergiye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurs Eğitmeni Esen Bayrakdar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kursiyerler ve davetliler katılım gösterdi. 
Sergi açılışında Kurs Hocası Esen Bayraktar, “Kursumuzu Değirmendere kalıcı konutlarında, 36 kursiyerimizle gerçekleştirdik. Ekim ayında başlayan kursumuz, Ramazan ayına kadar devam edecek. Kursumuz boyunca hem bilgilerimizi paylaştık hem de oldukça güzel eserler ortaya koyduk. Kursumuza katılan kursiyerlerimize, sergimize teşrif eden herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
ESERLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yerel yönetim olarak verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra kültür ve sanat anlamında da ilçemizde birçok çalışmaya imza atıyoruz. Sizler de bu kurs ile el becerilerinizi göstermiş oldunuz. Kursa olan ilginizin artarak devam etmesini diliyor, emeklerinden ötürü tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi. 
Serginin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildikten sonra davetliler, sergi salonundaki eserleri tek tek inceledi. Kurs Eğitmeni Esen Bayrakdar, kurs bünyesinde yapılan ve sergilenen eserler hakkında Başkan Ellibeş'e bilgiler verdi. 
Kurs sonunda toplu bir anı fotoğrafı çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.