LASTİK İŞ

KURT ''MİNÜBÜSÇÜLER ZATEN ZARARDAYIZ''

Ekonomi 08.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KURT ''MİNÜBÜSÇÜLER ZATEN ZARARDAYIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, tüm illerde toplu taşımada ayakta yolcu alımına izin verilmeyeceğini söylemesinin ardından Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt,” Biz zaten zarardayız. Masraflarımız çok fazla. Sadece koltukta yolcu taşıyarak bu işler olmaz” dedi

Koronavirüs tedbirlerine yönelik Kabine toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşmişti. Kabine toplantısında ele alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. “Salgın tüm dünya ile birlikte ülkemizde tehdit etmeyi sürdürüyor” diyen Erdoğan, tüm illerde toplu taşımada ayakta yolcu alımına izin verilmeyeceğini söyledi. Erdoğan, riskli illerde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kapasite sınırlamasına gidileceğini söyledi. Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Çarşamba günü konu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirecek. Toplantı öncesi gazetemize kısa bir açıklama yapan Oda Başkanı Mustafa Kurt, “. Ek sefer deniyor ama bu ek seferlerinde bir maliyeti var. Bu işler öyler kolay değil.” dedi.   ZATEN ZARARDAYIZ Konu ile ilgili konuşan Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Genelge yayınlanmadığı için şu anda çok bir şey konuşamıyoruz. Biz zaten zarardayız. Masraflarımız çok fazla. Sadece koltukta yolcu taşıyarak bu işler olmaz. Ek sefer deniyor ama bu ek seferlerinde bir maliyeti var. Bu işler öyler kolay değil. Bizim kooperatif başkanları ile toplantımız var. Bu sırada Ankara ile de bağlantılarımız var. Çarşamba günü(bugün) basın toplantısı gerçekleştireceğiz. Konu ile ilgili kamuoyunu daha geniş bir şekilde aydınlatacağız.” dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, tüm illerde toplu taşımada ayakta yolcu alımına izin verilmeyeceğini söylemesinin ardından Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt,” Biz zaten zarardayız. Masraflarımız çok fazla. Sadece koltukta yolcu taşıyarak bu işler olmaz” dedi

Koronavirüs tedbirlerine yönelik Kabine toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşmişti. Kabine toplantısında ele alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. “Salgın tüm dünya ile birlikte ülkemizde tehdit etmeyi sürdürüyor” diyen Erdoğan, tüm illerde toplu taşımada ayakta yolcu alımına izin verilmeyeceğini söyledi. Erdoğan, riskli illerde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kapasite sınırlamasına gidileceğini söyledi. Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Çarşamba günü konu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirecek. Toplantı öncesi gazetemize kısa bir açıklama yapan Oda Başkanı Mustafa Kurt, “. Ek sefer deniyor ama bu ek seferlerinde bir maliyeti var. Bu işler öyler kolay değil.” dedi.

 

ZATEN ZARARDAYIZ

Konu ile ilgili konuşan Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Genelge yayınlanmadığı için şu anda çok bir şey konuşamıyoruz. Biz zaten zarardayız. Masraflarımız çok fazla. Sadece koltukta yolcu taşıyarak bu işler olmaz. Ek sefer deniyor ama bu ek seferlerinde bir maliyeti var. Bu işler öyler kolay değil. Bizim kooperatif başkanları ile toplantımız var. Bu sırada Ankara ile de bağlantılarımız var. Çarşamba günü(bugün) basın toplantısı gerçekleştireceğiz. Konu ile ilgili kamuoyunu daha geniş bir şekilde aydınlatacağız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.