LASTİK İŞ
ismail

KÜTAHYALILAR BİLECİK'İ GEZDİ

02.09.2019 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜTAHYALILAR BİLECİK'İ GEZDİ

Gölcük'te uzun zamandan beri faaliyet gösteren Kocaeli Kütahyalılar Derneği yaz etkinlikleri kapsamında Bilecik'te bulunan Ertuğrul Gazinin annesi Hayme Ana Türbesine ziyaret etkinliğini gerçekleştirdi.

Gölcük'te kurulan Kocaeli Kütahyalılar Derneği yaz etkinlikleri kapsamında önceki gün Bilecik'te bulunan Hayme Ana Türbesini ziyaret ettiler. Gölcük'te uzun zamandan beri faaliyet gösteren Kocaeli Kütahyalılar Derneği yaz etkinlikleri kapsamında Bilecik'te bulunan Ertuğrul Gazinin annesi Hayme Ana Türbesine ziyaret etkinliğini gerçekleştirdi. Ziyaretten kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Yasın Aslan; “biz Dernek olarak her yıl ilçemiz ve Kocaeli Genelinde etkinliklerimiz yapılıyor. Bu kapsamda yaz aylarının etkinliği kapsamında Kütahya Domaniç'te 978. Hayme Ana şenliği yapıldı. Bu şenlik kapsamında bizde Kocaeli Kütahyalılar Derneği olarak Gölcük'ten Bilecik'te bulunan Gazinin annesi Hayme Ana Türbesine ziyaret programını düzenledik. Gölcük'teki üyelerimizle birlikte Hayme Ana Türbesini ziyaret ederek hakkında bilgi sahibi olduk.  Bu tür etkinlikler bizim için çok önemlidir. Kendi kültürümüzü ve geçmişte atalarımız tarafından yaşananları bu gün ve bu günden sonra öğrenmek ve bu tarihimizin kültürünü yaşatmak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Yaz etkinliklerimiz burada tamamlanırken kış etkinliklerimiz için çalışmalarımız önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantımızdan sonra belirleyeceğiz. Dernek olarak ilçemiz için neler yapabileceğimizi, hangi tür etkinlikler yapabileceğimizi önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner      
Gölcük'te uzun zamandan beri faaliyet gösteren Kocaeli Kütahyalılar Derneği yaz etkinlikleri kapsamında Bilecik'te bulunan Ertuğrul Gazinin annesi Hayme Ana Türbesine ziyaret etkinliğini gerçekleştirdi.

Gölcük'te kurulan Kocaeli Kütahyalılar Derneği yaz etkinlikleri kapsamında önceki gün Bilecik'te bulunan Hayme Ana Türbesini ziyaret ettiler.

Gölcük'te uzun zamandan beri faaliyet gösteren Kocaeli Kütahyalılar Derneği yaz etkinlikleri kapsamında Bilecik'te bulunan Ertuğrul Gazinin annesi Hayme Ana Türbesine ziyaret etkinliğini gerçekleştirdi. Ziyaretten kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Yasın Aslan; “biz Dernek olarak her yıl ilçemiz ve Kocaeli Genelinde etkinliklerimiz yapılıyor. Bu kapsamda yaz aylarının etkinliği kapsamında Kütahya Domaniç'te 978. Hayme Ana şenliği yapıldı. Bu şenlik kapsamında bizde Kocaeli Kütahyalılar Derneği olarak Gölcük'ten Bilecik'te bulunan Gazinin annesi Hayme Ana Türbesine ziyaret programını düzenledik. Gölcük'teki üyelerimizle birlikte Hayme Ana Türbesini ziyaret ederek hakkında bilgi sahibi olduk. 

Bu tür etkinlikler bizim için çok önemlidir. Kendi kültürümüzü ve geçmişte atalarımız tarafından yaşananları bu gün ve bu günden sonra öğrenmek ve bu tarihimizin kültürünü yaşatmak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Yaz etkinliklerimiz burada tamamlanırken kış etkinliklerimiz için çalışmalarımız önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantımızdan sonra belirleyeceğiz. Dernek olarak ilçemiz için neler yapabileceğimizi, hangi tür etkinlikler yapabileceğimizi önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.