LASTİK İŞ

KUYUMCULARIN AÇILIŞ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Ekonomi 07.09.2020 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KUYUMCULARIN AÇILIŞ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Kocaeli'de tüm kuyumcular Kocaeli Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu tarafından alınan karar neticesinde, 7 Eylül Pazartesi(bugün) itibariyle saat 09.00 ile 19.00 saatlerinde arasında hizmet vermeye başlayacak. Güvenlik açısından dolayı ise Pazar günü Kocaeli geneli tüm kuyumcular kapalı olacak.   Kocaeli Kuyumcular Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kocaeli Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu olarak tüm ilçelerle beraber Kocaeli ili geneli tüm kuyumcuların 07 Eylül Pazartesi itibari ile hafta içi her gün ve Cumartesi günleri mesai saatinin 09.00-19.00 olmasını, güvenlik açısından Pazar günü ise Kocaeli geneli tüm kuyumcuların kapalı olması kararını aldı.Kocaeli halkımızın bilgisine sunar iyi günler dileriz."  

Kocaeli'de tüm kuyumcular Kocaeli Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu tarafından alınan karar neticesinde, 7 Eylül Pazartesi(bugün) itibariyle saat 09.00 ile 19.00 saatlerinde arasında hizmet vermeye başlayacak. Güvenlik açısından dolayı ise Pazar günü Kocaeli geneli tüm kuyumcular kapalı olacak.

 

Kocaeli Kuyumcular Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kocaeli Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu olarak tüm ilçelerle beraber Kocaeli ili geneli tüm kuyumcuların 07 Eylül Pazartesi itibari ile hafta içi her gün ve Cumartesi günleri mesai saatinin 09.00-19.00 olmasını, güvenlik açısından Pazar günü ise Kocaeli geneli tüm kuyumcuların kapalı olması kararını aldı.Kocaeli halkımızın bilgisine sunar iyi günler dileriz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.