LASTİK İŞ
ismail

KUYUMCULUK SERGİSİ AÇILIYOR

15.04.2017 - 09:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUYUMCULUK SERGİSİ AÇILIYOR

Gölcük Belediyesi , Gölcük Vizyon 2023 hedefi doğrultusunda Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu ve Kent Konseyi ile beraber gerçekleştireceği sempozyuma hazırlanıyor.

Projenin ana hedefi, yurtiçinde sanatçı ve akademisyenlerin bir araya getirerek, birbirlerini tanıma fırsatı sağlanmak ve iletişim kuracakları çalıştay aracılığıyla deneyim ve üsluplarını eğitim, öğretimin niteliğini geliştirme yönünde kullanmalarını sağlamaktır. Ayrıca kuyumculuğun dünyada önemli merkezlerinden olan İstanbul’a yakın bir konumda olan Gölcük ve çevresinde kuyumculuk sektörüne hizmet veren esnaf ve sanatkarı bir araya getirmektir. Sempozyum Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu işbirliğinde 18-20 Nisan 2017 tarihleri arasında, Gölcük Vizyon 2023 kapsamında gerçekleştirilecektir. Bu genel amaç çerçevesinde; – Kocaeli Üniversitesinin sanat eğitimi veren kurumlarını ve Gölcük İlçesini, halkın bilim ve sanat çevresi ile buluştuğu bir merkez haline getirerek tanıtmak, – Mesleki eğitim veren kurumlar ile ilgili sektör ve kuyumcu esnafı arasındaki ilişkileri geliştirmek, – Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO’nu kuyumculuk ve takı tasarımı eğitimi veren bir kurum olarak kuyumculuk sektörüne tanıtmak, – Gölcük ve çevresinin tarihi dokusunu yansıtan önemli merkezleri tanıtmak,   Sempozyum Onursal Başkanları Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ – Kocaeli Üniversitesi Rektörü Mehmet ELLİBEŞ – Gölcük Belediye Başkanı
Gölcük Belediyesi , Gölcük Vizyon 2023 hedefi doğrultusunda Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu ve Kent Konseyi ile beraber gerçekleştireceği sempozyuma hazırlanıyor.

Projenin ana hedefi, yurtiçinde sanatçı ve akademisyenlerin bir araya getirerek, birbirlerini tanıma fırsatı sağlanmak ve iletişim kuracakları çalıştay aracılığıyla deneyim ve üsluplarını eğitim, öğretimin niteliğini geliştirme yönünde kullanmalarını sağlamaktır. Ayrıca kuyumculuğun dünyada önemli merkezlerinden olan İstanbul’a yakın bir konumda olan Gölcük ve çevresinde kuyumculuk sektörüne hizmet veren esnaf ve sanatkarı bir araya getirmektir. Sempozyum Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu işbirliğinde 18-20 Nisan 2017 tarihleri arasında, Gölcük Vizyon 2023 kapsamında gerçekleştirilecektir.

Bu genel amaç çerçevesinde;

– Kocaeli Üniversitesinin sanat eğitimi veren kurumlarını ve Gölcük İlçesini, halkın bilim ve sanat çevresi ile buluştuğu bir merkez haline getirerek tanıtmak,

– Mesleki eğitim veren kurumlar ile ilgili sektör ve kuyumcu esnafı arasındaki ilişkileri geliştirmek,

– Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO’nu kuyumculuk ve takı tasarımı eğitimi veren bir kurum olarak kuyumculuk sektörüne tanıtmak,

– Gölcük ve çevresinin tarihi dokusunu yansıtan önemli merkezleri tanıtmak,

 

Sempozyum Onursal Başkanları

Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ – Kocaeli Üniversitesi Rektörü

Mehmet ELLİBEŞ – Gölcük Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.