La Roche Posay Effaclar Ürünleri

25.08.2020 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

La Roche Posay Effaclar Ürünleri

Her insanın cilt tipi farklıdır. Bunlar yağlı, karma, kuru ya da normal cilt olarak biliniyor. Ancak bu cilt  tipleri arasında, insanlar tarafından en rahatsız olunanı yağlı ciltler olarak karşımıza çıkıyor. Fransız markası La Roche Posay Effaclar serisi temizleme ve günlük bakım ürünlerini bizlerle paylaşıyor. Effaclar Jel, Akneye ve yağlanmaya eğilimli olan ciltler için üretilen temizleme jelidir. Cildi günlük kirlerden temizler, yağı arındırır ve ferahlatır. Effaclar Tonik, Yağlı cildin yarattığı pürüzleri giderir ve sıkılaştırır. Tonik olarak jel ile temizleme sonrasında kullanılır. Effaclar H Krem Temizleyici, Dermatologlar tarafından kontrol edilerek, cilt kurutucu tedavi gören hassas ciltler için özel olarak üretilmiştir. La Roche Posay Effaclar Günlük Bakım Ürünleri La Roche Posasy Effaclar günlük bakım ürünleri nemlendirme bakım kremleri olarak karşımıza çıkar.  Effaclar Duo (+),  Akneli ciltlerin kusurlu görünümünü düzeltmek için savaşır. İlk 12 saatte etkisini göstermeye başlar. Effaclar Duo(+) SPF 30 ürünü de cildin güneş ışınlarından korunmasını sağlar. EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT ise ciltte bulunan renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur. Effaclar Mat, Yağlanmayı ve parlamayı azaltıp, cildi matlaştırmaya yarayan bakım kremidir. Effaclar H, Dermataloglar tarafından kontrol edilerek, cilt kurutucu tedavi gören hassas ciltler için özel olarak üretilen temizleyiciden sonra, cildi nemlendirmek için kullanılan bakım kremidir. La Roche Posay Effaclar serisini https://www.recete.com/effaclar/cilt-bakimi/ adresinden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.   

Her insanın cilt tipi farklıdır. Bunlar yağlı, karma, kuru ya da normal cilt olarak biliniyor. Ancak bu cilt  tipleri arasında, insanlar tarafından en rahatsız olunanı yağlı ciltler olarak karşımıza çıkıyor. Fransız markası La Roche Posay Effaclar serisi temizleme ve günlük bakım ürünlerini bizlerle paylaşıyor.

Effaclar Jel, Akneye ve yağlanmaya eğilimli olan ciltler için üretilen temizleme jelidir. Cildi günlük kirlerden temizler, yağı arındırır ve ferahlatır. Effaclar Tonik, Yağlı cildin yarattığı pürüzleri giderir ve sıkılaştırır. Tonik olarak jel ile temizleme sonrasında kullanılır. Effaclar H Krem Temizleyici, Dermatologlar tarafından kontrol edilerek, cilt kurutucu tedavi gören hassas ciltler için özel olarak üretilmiştir.

La Roche Posay Effaclar Günlük Bakım Ürünleri

La Roche Posasy Effaclar günlük bakım ürünleri nemlendirme bakım kremleri olarak karşımıza çıkar.  Effaclar Duo (+),  Akneli ciltlerin kusurlu görünümünü düzeltmek için savaşır. İlk 12 saatte etkisini göstermeye başlar. Effaclar Duo(+) SPF 30 ürünü de cildin güneş ışınlarından korunmasını sağlar. EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT ise ciltte bulunan renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur.

Effaclar Mat, Yağlanmayı ve parlamayı azaltıp, cildi matlaştırmaya yarayan bakım kremidir. Effaclar H, Dermataloglar tarafından kontrol edilerek, cilt kurutucu tedavi gören hassas ciltler için özel olarak üretilen temizleyiciden sonra, cildi nemlendirmek için kullanılan bakım kremidir. La Roche Posay Effaclar serisini https://www.recete.com/effaclar/cilt-bakimi/ adresinden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.