LALE FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ SEKAPARK DA !

Kocaeli 03.04.2015 - 10:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

LALE FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ SEKAPARK DA !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Lale Festivali 5 Nisan Pazar günü Sekapark’ta yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Lale Festivali, 5 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. En güzel lalenin seçileceği festivalde sürpriz konuklar ve çocuklar için birçok eğlenceli oyunlar yer alacak. Büyükşehir tarafından kasım ayında kent genelinde dikilen 1,7 milyon lale soğanı ise çiçek açmaya başladı.   LALELER RENK KATACAK Kentin dört bir yanına diktiği ağaçlarla Kocaeli’ye bambaşka bir görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Lale Festivali ile de şehre farklı bir güzellik katıyor. Bu kapsamda 8. Lale Festivali, 7 Nisan Pazar günü Sekapark’ta düzenlenecek. Şimdiden lalelerin rengârenk açtığı Sekapark’ta yapılacak festivalde, birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek.   EN GÜZEL LALE SEÇİLECEK Saat 09.00’da başlayacak festivalde En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin Yarışması yapılacak. Saat 12.00’ye kadar lale kabulü ve kayıtların alınacağı festivalde en güzel laleleri yetiştirenler saat 17.30’da başlayacak törenle ödüllerini alacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Lale Festivali 5 Nisan Pazar günü Sekapark’ta yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Lale Festivali, 5 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. En güzel lalenin seçileceği festivalde sürpriz konuklar ve çocuklar için birçok eğlenceli oyunlar yer alacak. Büyükşehir tarafından kasım ayında kent genelinde dikilen 1,7 milyon lale soğanı ise çiçek açmaya başladı.

 

LALELER RENK KATACAK

Kentin dört bir yanına diktiği ağaçlarla Kocaeli’ye bambaşka bir görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Lale Festivali ile de şehre farklı bir güzellik katıyor. Bu kapsamda 8. Lale Festivali, 7 Nisan Pazar günü Sekapark’ta düzenlenecek. Şimdiden lalelerin rengârenk açtığı Sekapark’ta yapılacak festivalde, birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek.

 

EN GÜZEL LALE SEÇİLECEK

Saat 09.00’da başlayacak festivalde En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin Yarışması yapılacak. Saat 12.00’ye kadar lale kabulü ve kayıtların alınacağı festivalde en güzel laleleri yetiştirenler saat 17.30’da başlayacak törenle ödüllerini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.