LASTİK İŞ
ismail

LASTİK FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN

Gündem 02.03.2021 - 15:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

LASTİK FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN

Goodyear lastik fabrikasında lastik tozlarının tutuşması neticesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangına müdahale etmeye çalışan iki işçi ise dumandan etkilendi.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre, Goodyear lastik fabrikasında üretim sırasında makine içerisinde lastik tozlarının tutuşması neticesinde yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler kendi imkanları ile alevlere müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangına ilk müdahaleyi yapan iki işçi ise dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri tarafından dumandan etkilenen işçilere olay yerinde oksijen verildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Goodyear lastik fabrikasında lastik tozlarının tutuşması neticesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangına müdahale etmeye çalışan iki işçi ise dumandan etkilendi.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre, Goodyear lastik fabrikasında üretim sırasında makine içerisinde lastik tozlarının tutuşması neticesinde yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler kendi imkanları ile alevlere müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak, söndürüldü.
Yangına ilk müdahaleyi yapan iki işçi ise dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri tarafından dumandan etkilenen işçilere olay yerinde oksijen verildi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.