LEBLEBİ ÇEŞİTLERİ TATLI DÜNYASINDA

Ekonomi 01.07.2019 - 09:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LEBLEBİ ÇEŞİTLERİ TATLI DÜNYASINDA

2 yıl önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No 90 da bol çeşitleri ile Yasin Aslan tarafından hizmete giren Tatlı Dünyası Kütahya Tavşanlı'nın 20 çeşit leblebisi bulunduruyor.

Esnaf Yasin Aslan tarafından 2 yıl önce Gölcük Dumlupınar Mahallesinde hizmete giren Tatlı dünyası 20 çeşit leblebi ile hizmet veriyor. 2 yıl önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No 90 da bol çeşitleri ile Yasin Aslan tarafından hizmete giren Tatlı Dünyası Kütahya Tavşanlı'nın 20 çeşit leblebisi bulunduruyor. Bunun yanı sıra dondurma ve baklava çeşitleri bulunduran Yasin Aslan şu açıklamayı yaptı. Esnaf Yasin Aslan“ ben iki yıl önce ilçemizde esnaflığa başlayarak Tatlı Dünyası adlı işyerimi kurdum. Müşterilerime kaliteli ürün vermek için öncelikle hijyene dikkat ederim. Bunun yanında ürün çeşitleri arttırdım.  Bu gün Kütahya Tavşanlı leblebisinin 20 çeşidini bulunduruyorum. Bunlardan birkaç çeşidi ise Çikolatalı, Kahveli, Böğürtlen, meyveli leblebi ve benzeri çeşitleri var. Orijinal Toros dondurması, bunun en önemlisi günlük taze Gülöksüz baklava çeşitlerimizi bulunduruyoruz. Çeşitlerimiz bol olması ve aynı zamanda temizlik konusuna çok önem veriyorum. Bunun yanı sıra müşterilerime daima kaliteli hizmet sunmak için gereken tüm gayretlerimi sarf ediyorum. müşteri memnuniyeti bizleri mutlu ediyor” dedi. Fahri Haner   
2 yıl önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No 90 da bol çeşitleri ile Yasin Aslan tarafından hizmete giren Tatlı Dünyası Kütahya Tavşanlı'nın 20 çeşit leblebisi bulunduruyor.

Esnaf Yasin Aslan tarafından 2 yıl önce Gölcük Dumlupınar Mahallesinde hizmete giren Tatlı dünyası 20 çeşit leblebi ile hizmet veriyor.

2 yıl önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No 90 da bol çeşitleri ile Yasin Aslan tarafından hizmete giren Tatlı Dünyası Kütahya Tavşanlı'nın 20 çeşit leblebisi bulunduruyor. Bunun yanı sıra dondurma ve baklava çeşitleri bulunduran Yasin Aslan şu açıklamayı yaptı. Esnaf Yasin Aslan“ ben iki yıl önce ilçemizde esnaflığa başlayarak Tatlı Dünyası adlı işyerimi kurdum. Müşterilerime kaliteli ürün vermek için öncelikle hijyene dikkat ederim. Bunun yanında ürün çeşitleri arttırdım. 

Bu gün Kütahya Tavşanlı leblebisinin 20 çeşidini bulunduruyorum. Bunlardan birkaç çeşidi ise Çikolatalı, Kahveli, Böğürtlen, meyveli leblebi ve benzeri çeşitleri var. Orijinal Toros dondurması, bunun en önemlisi günlük taze Gülöksüz baklava çeşitlerimizi bulunduruyoruz. Çeşitlerimiz bol olması ve aynı zamanda temizlik konusuna çok önem veriyorum. Bunun yanı sıra müşterilerime daima kaliteli hizmet sunmak için gereken tüm gayretlerimi sarf ediyorum. müşteri memnuniyeti bizleri mutlu ediyor” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.