LEZZET-İ İKRAM AÇILDI !

01.06.2015 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

LEZZET-İ İKRAM AÇILDI !

Bilge Zorlutuna’nın sahibi olduğu Lezzet-i İkram Değirmendere’de açıldı.

Değirmendere Yalı Mahallesi Dereboyu Caddesi Kumru Apartmanı No:36 A adresinde gerçekleşen açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 60 metrekarelik alanda hizmet veren Lezzet-i İkramın menüsünde;  açık büfe kahvaltı, meze, salata, zeytinyağlı ve börek çeşitleri, kurabiye, tatlı ve tuzlu seçenekler bulunuyor.   ÖZEL SİPARİŞLER Oldukça şık bir tasarımla dizayn edilen mekân özellikle aile ve bayanlara hitap ediyor. Tamamı ev yapıma özel yemekler ise adeta iştah kabartıyor. Yıllarını bu mesleğe veren Zorlutuna anmalı günlere özel siparişler yaptıklarını belirterek bu işte oldukça iddialı olduklarını söyledi.
Bilge Zorlutuna’nın sahibi olduğu Lezzet-i İkram Değirmendere’de açıldı.

Değirmendere Yalı Mahallesi Dereboyu Caddesi Kumru Apartmanı No:36 A adresinde gerçekleşen açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 60 metrekarelik alanda hizmet veren Lezzet-i İkramın menüsünde;  açık büfe kahvaltı, meze, salata, zeytinyağlı ve börek çeşitleri, kurabiye, tatlı ve tuzlu seçenekler bulunuyor.  

ÖZEL SİPARİŞLER

Oldukça şık bir tasarımla dizayn edilen mekân özellikle aile ve bayanlara hitap ediyor. Tamamı ev yapıma özel yemekler ise adeta iştah kabartıyor. Yıllarını bu mesleğe veren Zorlutuna anmalı günlere özel siparişler yaptıklarını belirterek bu işte oldukça iddialı olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.