LGS 1.SİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Eğitim 18.07.2020 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LGS 1.SİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak ilçemizde birinci olan Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi Ömer Barış Kestem, ailesi ve okul yöneticileri ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak ilçemizde birinci olan Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi Ömer Barış Kestem, dün İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ozan Baş ve Yakup Alptekin, Okul Müdürü Mehdi Gedikli, Müdür Yardımcısı Süreyya Duran ve ailesi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti. Ziyarette, birinci olan Kestem’in sınava hazırlanma aşaması ve birinciliği hakkında konuşuldu.  ‘KESTEM’İ VE AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUM’ Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Öncelikle öğrencimiz Ömer Barış Kestem’i ve ailesini tebrik ediyorum. Sınavlarda o anki tercihler, sorulara verilecek cevapları da etkileyebiliyor. Test sınavının özelliğinde de bu var. Bir iki şıkka indirip hata yapma ihtimali var. Ben öğrencimizin bundan sonraki eğitim hayatında da aynı başarı temposunu yakalamasını, aynı çalışkanlığını sürdürmesini diliyorum. Hem okuldaki arkadaşlarına hem de kendi çevresine, hem eğitim alanı hem de kişisel beceri anlamında örnek bir şahsiyet olmasını temenni ediyorum. Diğer öğrencilerimizin de onu rol model alarak inşallah başarılı bir süreç yakalamasını ümit ediyorum” dedi.  ‘OKUL, VELİ VE ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ’ Kaymakam Karabulut, “Türkiye’deki en zorlu süreçlerden bir tanesi sınav dönemidir. Bir veli olarak bizler de yaşadık. Bu süreçte okul, veli ve öğrenci işbirliği çok önemli. Bu koordinasyonu sağlayıp çocuklarımızın başarısı için hem velilerimiz hem de okul idaremiz, öğrencimiz, büyük bir performans göstererek yoğunlaşıyorlar. Böyle başarılı sonuçları elde etmek hem öğrencileri hem de bizi mutlu ediyor. Okulumuzu ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Öğrencimiz, bu puanla istediği her okulu kazanabilir. Yolu açık olsun” dedi. Konuşmanın ardından Kaymakam Karabulut, Ömer Barış Kestem’e sınavdaki başarısından dolayı hediyesini verdi.
Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak ilçemizde birinci olan Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi Ömer Barış Kestem, ailesi ve okul yöneticileri ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak ilçemizde birinci olan Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencisi Ömer Barış Kestem, dün İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ozan Baş ve Yakup Alptekin, Okul Müdürü Mehdi Gedikli, Müdür Yardımcısı Süreyya Duran ve ailesi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti. Ziyarette, birinci olan Kestem’in sınava hazırlanma aşaması ve birinciliği hakkında konuşuldu.

 ‘KESTEM’İ VE AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUM’

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Öncelikle öğrencimiz Ömer Barış Kestem’i ve ailesini tebrik ediyorum. Sınavlarda o anki tercihler, sorulara verilecek cevapları da etkileyebiliyor. Test sınavının özelliğinde de bu var. Bir iki şıkka indirip hata yapma ihtimali var. Ben öğrencimizin bundan sonraki eğitim hayatında da aynı başarı temposunu yakalamasını, aynı çalışkanlığını sürdürmesini diliyorum. Hem okuldaki arkadaşlarına hem de kendi çevresine, hem eğitim alanı hem de kişisel beceri anlamında örnek bir şahsiyet olmasını temenni ediyorum. Diğer öğrencilerimizin de onu rol model alarak inşallah başarılı bir süreç yakalamasını ümit ediyorum” dedi.

 ‘OKUL, VELİ VE ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ’

Kaymakam Karabulut, “Türkiye’deki en zorlu süreçlerden bir tanesi sınav dönemidir. Bir veli olarak bizler de yaşadık. Bu süreçte okul, veli ve öğrenci işbirliği çok önemli. Bu koordinasyonu sağlayıp çocuklarımızın başarısı için hem velilerimiz hem de okul idaremiz, öğrencimiz, büyük bir performans göstererek yoğunlaşıyorlar. Böyle başarılı sonuçları elde etmek hem öğrencileri hem de bizi mutlu ediyor. Okulumuzu ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Öğrencimiz, bu puanla istediği her okulu kazanabilir. Yolu açık olsun” dedi. Konuşmanın ardından Kaymakam Karabulut, Ömer Barış Kestem’e sınavdaki başarısından dolayı hediyesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.