LASTİK İŞ
ismail

LGS’DE KÜLTÜR FARKI

Eğitim 25.06.2019 - 12:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LGS’DE KÜLTÜR FARKI

Başiskele’de kurulduğu yıldan itibaren çok önemli başarılara imza atan Kültür Okulları 2019 Liseye Geçiş Sınavı’nda da farkını ortaya koydu.

24 Haziran’da açıklanan sınav sonuçlarına göre Murat Çulha ve Zeynep İrem Altun tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan almayı başardı. 42 öğrenci ise 5 lik dilime girerek büyük bir başarı elde ettiler. 1 Milyon 29 bin 8. Sınıf öğrencisinin 1 Haziran Cumartesi günü katıldığı Liseye Geçiş Sınavı’nda ilimizin başarılı eğitim kurumları arasında olan Kültür Okulları’ndan 78 öğrenci sınava katıldı. Murat Çulha ve Zeynep İrem Altın tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi oldular. 28 öğrenci 3’lük dilime girmeyi başarırken, 42 öğrenci ise 5’lik dilime girerek büyük başarı elde ettiler. Okul genelinde ise öğrencilerin tam 98’i nitelikli okullara girmeye hak kazandılar. Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir oluşan tablodan dolayı gururlu olduklarını, öğrencilerinin elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini dile getirdi. Kültür Fen Lisesine Yoğun Talep 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Kültür Fen Lisesi’ne Kültür’lü öğrencilerden yoğun talep var. 8. Sınıf öğrencilerinin 42’sinin fen liselerine gitmeyi garantilediği Kültür Okullarında, öğrencilerin çoğu Kültür Fen Lisesini tercih etti. Sınırlı sayıda kontenjanın olduğu Kültür Fen Lisesinin eğitim olanaklarından yararlanmak isteyen öğrencilerin burs oranları ve kayıt görüşmeleri için Başiskele’de bulunan Kültür Okulları Kampüsüne giderek yada www.bilgilikulturokullari.com adresinden detaylı bilgi alabilirler.
Başiskele’de kurulduğu yıldan itibaren çok önemli başarılara imza atan Kültür Okulları 2019 Liseye Geçiş Sınavı’nda da farkını ortaya koydu.

24 Haziran’da açıklanan sınav sonuçlarına göre Murat Çulha ve Zeynep İrem Altun tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan almayı başardı. 42 öğrenci ise 5 lik dilime girerek büyük bir başarı elde ettiler.

1 Milyon 29 bin 8. Sınıf öğrencisinin 1 Haziran Cumartesi günü katıldığı Liseye Geçiş Sınavı’nda ilimizin başarılı eğitim kurumları arasında olan Kültür Okulları’ndan 78 öğrenci sınava katıldı. Murat Çulha ve Zeynep İrem Altın tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi oldular. 28 öğrenci 3’lük dilime girmeyi başarırken, 42 öğrenci ise 5’lik dilime girerek büyük başarı elde ettiler. Okul genelinde ise öğrencilerin tam 98’i nitelikli okullara girmeye hak kazandılar. Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir oluşan tablodan dolayı gururlu olduklarını, öğrencilerinin elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini dile getirdi.

Kültür Fen Lisesine Yoğun Talep

2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Kültür Fen Lisesi’ne Kültür’lü öğrencilerden yoğun talep var. 8. Sınıf öğrencilerinin 42’sinin fen liselerine gitmeyi garantilediği Kültür Okullarında, öğrencilerin çoğu Kültür Fen Lisesini tercih etti. Sınırlı sayıda kontenjanın olduğu Kültür Fen Lisesinin eğitim olanaklarından yararlanmak isteyen öğrencilerin burs oranları ve kayıt görüşmeleri için Başiskele’de bulunan Kültür Okulları Kampüsüne giderek yada www.bilgilikulturokullari.com adresinden detaylı bilgi alabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.