LGS HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Eğitim 27.01.2020 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LGS HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasıyla Gölcük İhsaniye OYAK Ortaokul 8 sınıf öğrencileri LGS ye hazırlanıyorlardı. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla okul idaresinin LGS hazırlıklarının devam ettirilmesi için okuldaki ETÜD odalarını hazırlayarak öğrenciler belirli gün ve saatlerinde öğretmenleri tarafından LGS hazırlıklarını devam ettiriyorlar.

Eğitim öğretimin başlamasıyla LGS ye hazırlanan Gölcük İhsaniye OYAK Ortaokul öğrencileri yarıyıl tatilinde hazırlıklarını devam ettirmek için okulda ETÜD odalarını açarak öğrenciler hazırlıklarını devam ediyorlar. 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasıyla Gölcük İhsaniye OYAK Ortaokul 8 sınıf öğrencileri LGS ye hazırlanıyorlardı. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla okul idaresinin LGS hazırlıklarının devam ettirilmesi için okuldaki ETÜD odalarını hazırlayarak öğrenciler belirli gün ve saatlerinde öğretmenleri tarafından LGS hazırlıklarını devam ettiriyorlar. LGS hazırlıkları konusunda kısa bir açıklama yapan okul müdürü Fuat Gedik şunları dile getirdi. Müdür Gedik; “öncelikle okulumuzun eğitim ve öğretim başarısını yükseltilmesi için okul idaremiz, okulumuzun velileri ve öğrencilerimizle birlikte büyük çaba harcıyoruz. Kısacası bizler el birliği le çalışmalarımızı uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz. Yarıyıl tatilimiz başladı. Bu yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin yarıyıl tatilini değerlendirmesi için okul idarecilerimizle birlikte LGS ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimiz için okulumuzda bulunan ETÜD odalarını hazırladık. Okulda görev alan öğretmenlerimizin de gayretleri ile öğrencilerimiz bu yarıyıl tatili boyunca LGS hazırlıklarını devam ediyorlar” şeklinde ifade etti. Fahri Haner    
2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasıyla Gölcük İhsaniye OYAK Ortaokul 8 sınıf öğrencileri LGS ye hazırlanıyorlardı. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla okul idaresinin LGS hazırlıklarının devam ettirilmesi için okuldaki ETÜD odalarını hazırlayarak öğrenciler belirli gün ve saatlerinde öğretmenleri tarafından LGS hazırlıklarını devam ettiriyorlar.

Eğitim öğretimin başlamasıyla LGS ye hazırlanan Gölcük İhsaniye OYAK Ortaokul öğrencileri yarıyıl tatilinde hazırlıklarını devam ettirmek için okulda ETÜD odalarını açarak öğrenciler hazırlıklarını devam ediyorlar.
2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasıyla Gölcük İhsaniye OYAK Ortaokul 8 sınıf öğrencileri LGS ye hazırlanıyorlardı. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla okul idaresinin LGS hazırlıklarının devam ettirilmesi için okuldaki ETÜD odalarını hazırlayarak öğrenciler belirli gün ve saatlerinde öğretmenleri tarafından LGS hazırlıklarını devam ettiriyorlar. LGS hazırlıkları konusunda kısa bir açıklama yapan okul müdürü Fuat Gedik şunları dile getirdi.
Müdür Gedik; “öncelikle okulumuzun eğitim ve öğretim başarısını yükseltilmesi için okul idaremiz, okulumuzun velileri ve öğrencilerimizle birlikte büyük çaba harcıyoruz. Kısacası bizler el birliği le çalışmalarımızı uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz. Yarıyıl tatilimiz başladı. Bu yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin yarıyıl tatilini değerlendirmesi için okul idarecilerimizle birlikte LGS ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimiz için okulumuzda bulunan ETÜD odalarını hazırladık. Okulda görev alan öğretmenlerimizin de gayretleri ile öğrencilerimiz bu yarıyıl tatili boyunca LGS hazırlıklarını devam ediyorlar” şeklinde ifade etti.
Fahri Haner  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.