LASTİK İŞ
ismail

LİDER GENÇLİKTEN YARDIM KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

30.01.2020 - 11:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİDER GENÇLİKTEN YARDIM KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

AFAD’ın talepleri doğrultusunda, Gölcük Belediyesi tarafından Kızılay Gölcük Şubesi ile birlikte, Elazığ ve Malatyalı deprem mağduru vatandaşlarımız için başlatılan yardım kampanyasına Gölcük Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nden büyük destek geldi.

İzciler ve velileri tarafından deprem mağdurları için 101 battaniye, 150 gıda paketini bölgeye gönderilmek üzere Gölcük Belediyesi’ne teslim edildi. “SİZLERİ EN İYİ BİZ GÖLCÜKLÜLER ANLARIZ” Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba ve Mehmet Uzun izcilere ve ailelerine teşekkür etti. İzci Emir Said Kaçır hüzünlü bir metin okurken, Elazığ ve Malatya depreminde vefat edenlere Allah’tan rahmet, kalanlara sabırlar ve kolaylıklar diledi ve “Enkaz ve beton kokusunu en iyi biz biliriz... Gecelerin uzunluğu, gündüzlerin zorluğunu. Aramızdan ayrılanların hüznünü, Kalanlarımızın birbirine daha sıkı sarılma ihtiyacını… Gölcük ve Gölcüklüler bilir en iyi, Umut ve sabırla beklemeyi… Şimdi biz, bizi bekleyenlerin yanındayız…. Aziz milletimizle beraber, Hep ve her zamanki gibi “beraber” Olmamız gereken yerde, Karınca kadarınca, “olanca” Darda ve zorda olan Elazığ ve Malatya da… Kardeşlerimizin yanındayız… Kavli ve fiili dualarımızla, Rabbimiz kabul etsin…  Amin   99 depremini yaşamış bir şehrin gençleri olarak bizler, o büyük acı, ıstırap ve ayrılık hikayelerinin yaşandığı ve sirayet ettiği bu sokakların, caddelerin çocuklarıyız. İşte bu ruh ve duygu ile, Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor, paylaştıkça azalmasını ümid ediyoruz. Şehir sallanır, bütün ülke birbirine sarılır, yaraları sarar. Bazen bir cümle, bir olay, yüzlerce kitabın, günlerce süren konferansların veremeyeceği dersi verir bize. Çünkü yaşanmıştır ve her zerremizde hissederiz.  "Yatsı namazını, eşimle enkaz altında kıldık. " cümlesi bunlardan sadece biriydi. Varoluş sebebimizi o koşullarda dahi bize hatırlatanlara selam, hürmet ve dualar olsun. Bu vesile ile depremde vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Bu üzücü hadise sonrasında gösterdiği hızlı, samimi ve gayretli çabalarından dolayı Afad ve Kızılay başta olmak üzere Devletimizin tüm kurumlarına, Gölcük Belediyemize, gönüllü gayretlerin kahramanı tüm STK, kişi ve kurumlara, hülasa “necip milletimize” şükranlarımızı sunuyoruz. Yüce Rabbimiz. Sen devletimize ve milletimize zeval verme. Bizi, milletimizi, devletimizi, sana inananların tümünü, ebediyyen payidar eyle. Amin” dedi.
AFAD’ın talepleri doğrultusunda, Gölcük Belediyesi tarafından Kızılay Gölcük Şubesi ile birlikte, Elazığ ve Malatyalı deprem mağduru vatandaşlarımız için başlatılan yardım kampanyasına Gölcük Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nden büyük destek geldi.

İzciler ve velileri tarafından deprem mağdurları için 101 battaniye, 150 gıda paketini bölgeye gönderilmek üzere Gölcük Belediyesi’ne teslim edildi.

“SİZLERİ EN İYİ BİZ GÖLCÜKLÜLER ANLARIZ”

Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba ve Mehmet Uzun izcilere ve ailelerine teşekkür etti. İzci Emir Said Kaçır hüzünlü bir metin okurken, Elazığ ve Malatya depreminde vefat edenlere Allah’tan rahmet, kalanlara sabırlar ve kolaylıklar diledi ve “Enkaz ve beton kokusunu en iyi biz biliriz...

Gecelerin uzunluğu, gündüzlerin zorluğunu.

Aramızdan ayrılanların hüznünü,

Kalanlarımızın birbirine daha sıkı sarılma ihtiyacını…

Gölcük ve Gölcüklüler bilir en iyi,

Umut ve sabırla beklemeyi…

Şimdi biz, bizi bekleyenlerin yanındayız….

Aziz milletimizle beraber,

Hep ve her zamanki gibi “beraber”

Olmamız gereken yerde,

Karınca kadarınca, “olanca”

Darda ve zorda olan Elazığ ve Malatya da…

Kardeşlerimizin yanındayız…

Kavli ve fiili dualarımızla,

Rabbimiz kabul etsin…  Amin

 

99 depremini yaşamış bir şehrin gençleri olarak bizler, o büyük acı, ıstırap ve ayrılık hikayelerinin yaşandığı ve sirayet ettiği bu sokakların, caddelerin çocuklarıyız. İşte bu ruh ve duygu ile, Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor, paylaştıkça azalmasını ümid ediyoruz. Şehir sallanır, bütün ülke birbirine sarılır, yaraları sarar. Bazen bir cümle, bir olay, yüzlerce kitabın, günlerce süren konferansların veremeyeceği dersi verir bize. Çünkü yaşanmıştır ve her zerremizde hissederiz.

 "Yatsı namazını, eşimle enkaz altında kıldık. " cümlesi bunlardan sadece biriydi. Varoluş sebebimizi o koşullarda dahi bize hatırlatanlara selam, hürmet ve dualar olsun.

Bu vesile ile depremde vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Bu üzücü hadise sonrasında gösterdiği hızlı, samimi ve gayretli çabalarından dolayı Afad ve Kızılay başta olmak üzere Devletimizin tüm kurumlarına, Gölcük Belediyemize, gönüllü gayretlerin kahramanı tüm STK, kişi ve kurumlara, hülasa “necip milletimize” şükranlarımızı sunuyoruz.

Yüce Rabbimiz. Sen devletimize ve milletimize zeval verme. Bizi, milletimizi, devletimizi, sana inananların tümünü, ebediyyen payidar eyle. Amin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.