LASTİK İŞ
ismail

LİDER İZCİLİK UFKA YOLCULUK TANITIM YAPTI

Eğitim 05.12.2017 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİDER İZCİLİK UFKA YOLCULUK TANITIM YAPTI

Gölcük Lider İzcilik Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları kapsamında tanıtım ve bilgilendirme programı Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesislerinde gerçekleştirildi.

Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, KYK Kocaeli İl Müdürü Nedim Arslan, Kredi Yurtlar Kurumu Gölcük İlçe Müdürü ve Lider İzcilik Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan ve çok sayıda davetli katıldı. PLAKET VERDİLER Lider İzcilik Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür plaketi takdim ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Belediye başkanımız ve Kaymakamımız bize hem kapılarını hem yüreklerini sonuna kadar açtılar, maddi ve manevi çok destek oldular. Hem kendi hem yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  konuşmasında “Aslında söyleyecek fazla bir söz yok her şey ortada nihayetinde bizler ve sizler aynı yolun yolcusuyuz ve aynı gemideyiz umarım bu gemiyi sağ salim kıyıya ulaştıracağız. Çalışmalarınızı takdir ile takip ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi. EĞİTİM ÖNEMLİ İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Aslında spor ve izcilik kulübü bölgemizde önemli çalışmalar yaptı. Bu çalışmaları yapan arkadaşlarımız aramızda ve 6. etkinliği düzenliyorlar, etkinlik aslında diğer bir konuya baktığımız zaman ilmi çalışma farklıdır. Bizde şöyle bir İslam yaşayışı var bunu sürekli hocalarımız anlatıyor. Takliti ve ilmi, ciddi bir eğitim almamışsanız taklidi bir İslam anlayışı yaşayacaksınız ve belli bir yaştan sonra da soramayacaksınız belki bazı soruları. Dolayısıyla bu sıkıntıları gidermek için eğitim çok önemli her şeyde olduğu gibi” dedi. Programın sonunda misafirlerin online olarak katılabildikleri yarışma düzenlendi.
Gölcük Lider İzcilik Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları kapsamında tanıtım ve bilgilendirme programı Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesislerinde gerçekleştirildi.

Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, KYK Kocaeli İl Müdürü Nedim Arslan, Kredi Yurtlar Kurumu Gölcük İlçe Müdürü ve Lider İzcilik Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan ve çok sayıda davetli katıldı.

PLAKET VERDİLER
Lider İzcilik Gölcük Temsilcisi İsmail Çalgan, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür plaketi takdim ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Belediye başkanımız ve Kaymakamımız bize hem kapılarını hem yüreklerini sonuna kadar açtılar, maddi ve manevi çok destek oldular. Hem kendi hem yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  konuşmasında “Aslında söyleyecek fazla bir söz yok her şey ortada nihayetinde bizler ve sizler aynı yolun yolcusuyuz ve aynı gemideyiz umarım bu gemiyi sağ salim kıyıya ulaştıracağız. Çalışmalarınızı takdir ile takip ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

EĞİTİM ÖNEMLİ
İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Aslında spor ve izcilik kulübü bölgemizde önemli çalışmalar yaptı. Bu çalışmaları yapan arkadaşlarımız aramızda ve 6. etkinliği düzenliyorlar, etkinlik aslında diğer bir konuya baktığımız zaman ilmi çalışma farklıdır. Bizde şöyle bir İslam yaşayışı var bunu sürekli hocalarımız anlatıyor. Takliti ve ilmi, ciddi bir eğitim almamışsanız taklidi bir İslam anlayışı yaşayacaksınız ve belli bir yaştan sonra da soramayacaksınız belki bazı soruları. Dolayısıyla bu sıkıntıları gidermek için eğitim çok önemli her şeyde olduğu gibi” dedi.
Programın sonunda misafirlerin online olarak katılabildikleri yarışma düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.