LİGDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Spor 16.04.2019 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİGDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Gölcükspor sahasında oynadığı maçta Payasspor’u 3-0 ile geçti. Kırmızı şimşekler haftayı 3 puanla kapattı ancak tehlike henüz geçmedi.

Ligin 31.haftasında sahasında oynadığı karşılaşmada Payasspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Gölcükspor rakibini 3-0 ile geçti. Bu galibiyetle puanını 35’e yükselten kırmızı şimşekler  13.sıraya yükseldi. Buna rağmen temsilcimizin düşme hattıyla arasındaki puan farkı yine de ciddiyetini korudu. Gölcükspor’un 17.sıradaki Bağcılar ile arasında 3, 16.sıradaki Cizrespor ile ise 2 puan fark bulunuyor. Bitime 3 hafta kala ligde heyecan hiç bitmeyeceğe benziyor. Bucanın ligde kalma umudu azaldı Gölcükspor’un gelecek hafta rakip olacağı Bucaspor haftayı puansız kapattı. İzmir temsilcisinin ligde kalma umutları iyice azaldı. Gölcükspor haftaya deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Bucaspor bu maça final maçı olarak hazırlanacak. Gölcükspor içinde bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Temsilcimiz bu kritik maçın hazırlıklarına devam edecek. 12.sırada yer alan 1461 Trabzonspor’a kadar aradaki takımların düşme tehlikesi bulunuyor.
Gölcükspor sahasında oynadığı maçta Payasspor’u 3-0 ile geçti. Kırmızı şimşekler haftayı 3 puanla kapattı ancak tehlike henüz geçmedi.

Ligin 31.haftasında sahasında oynadığı karşılaşmada Payasspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Gölcükspor rakibini 3-0 ile geçti. Bu galibiyetle puanını 35’e yükselten kırmızı şimşekler  13.sıraya yükseldi. Buna rağmen temsilcimizin düşme hattıyla arasındaki puan farkı yine de ciddiyetini korudu. Gölcükspor’un 17.sıradaki Bağcılar ile arasında 3, 16.sıradaki Cizrespor ile ise 2 puan fark bulunuyor. Bitime 3 hafta kala ligde heyecan hiç bitmeyeceğe benziyor.

Bucanın ligde kalma umudu azaldı
Gölcükspor’un gelecek hafta rakip olacağı Bucaspor haftayı puansız kapattı. İzmir temsilcisinin ligde kalma umutları iyice azaldı. Gölcükspor haftaya deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Bucaspor bu maça final maçı olarak hazırlanacak. Gölcükspor içinde bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Temsilcimiz bu kritik maçın hazırlıklarına devam edecek. 12.sırada yer alan 1461 Trabzonspor’a kadar aradaki takımların düşme tehlikesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.