LİGDEKİ İLK RAKİBİMİZ YENİ ORDUSPOR

Spor 26.07.2017 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİGDEKİ İLK RAKİBİMİZ YENİ ORDUSPOR

TFF 3i Lig Fikstür çekimi bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi.

Fikstür çekiminde Gölcükspor’u Başkan Ahmet Şahin ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Şahin temsil ettiler. Çekilen kurada Gölcükspor, 2017-2018 futbol sezonun ilk maçını, geçen sezon BAL Liginden 3. Lige yükselen Yeni Orduspor ile 27 Ağustos Pazar günü kendi evinde yapacak GÖLCÜKSPOR’U 2 ŞAHİN TEMSİL ETTİ TFF Spor Toto 3. Lig kuralarıbugün TFF’nin İstanbul Riva tesisleri’nde gerçekleştirildi. Bu sezon 2. Grup’ta mücadele edecek olan Gölcükspor’u kura çekiminde,  Başkan Ahmet Şahin ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Şahin temsil ettiler. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen fikstür çekimine TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2. ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı. TFF 3. Lig'de sezon 27 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak.   SEZONA EVİMİZDE BAŞLAYACAĞIZ 27 Ağustos Pazar Günü başlayacak olan yeni sezonda, Gölcükspor İlk maçını kendi evinde geçen sezon BAL Liginden 3. Lige yükselen ve transfere en çok bütçe ayıran grubun en idalı ekiplerinden Yeni Orduspor ile yapacak. Gölcükspor ilk yarıda 9 maçı deplasmanda, 8 maçı ise iç sahada oynayacak.   GÖLCÜKSPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ 1. Hafta: Gölcükspor-Yeni Orduspor 2. Hafta: Muğlaspor-Gölcükspor 3. Hafta: Gölcükspor: Ergene Velimeşespor 4. Hafta: Pazarspor-Gölcükspor 5. Hafta: Gölcükspor-Ank. Demirspor 6. Hafta: Kayseri Erciyes-Gölcükspor 7. Hafta: Gölcükspor-Darıca G.B. 8. Hafta: K.paşa Erokspor-Gölcükspor 9. Hafta: Van BŞB.Spor-Gölcükspor 10. Hafta: Gölcükspor-Tire 1922 Spor 11. Hafta: Diyarbekirspor-Gölcükspor 12. Hafta: Gölcükspor-Turgutluspor 13. Hafta: 1461 Trabzonspor-Gölcükspor 14. Hafta: Gölcükspor-Kırıkhanspor 15. Hafta: Yeşil Bursaspor-Gölcükspor 16.Hafta Gölcükspor- A. Bağcılarspor 17. Hafta: Erzincanspor-Gölcükspor
TFF 3i Lig Fikstür çekimi bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi.

Fikstür çekiminde Gölcükspor’u Başkan Ahmet Şahin ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Şahin temsil ettiler. Çekilen kurada Gölcükspor, 2017-2018 futbol sezonun ilk maçını, geçen sezon BAL Liginden 3. Lige yükselen Yeni Orduspor ile 27 Ağustos Pazar günü kendi evinde yapacak

GÖLCÜKSPOR’U 2 ŞAHİN TEMSİL ETTİ

TFF Spor Toto 3. Lig kuralarıbugün TFF’nin İstanbul Riva tesisleri’nde gerçekleştirildi. Bu sezon 2. Grup’ta mücadele edecek olan Gölcükspor’u kura çekiminde,  Başkan Ahmet Şahin ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Şahin temsil ettiler. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen fikstür çekimine TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2. ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı. TFF 3. Lig'de sezon 27 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak.

 

SEZONA EVİMİZDE BAŞLAYACAĞIZ

27 Ağustos Pazar Günü başlayacak olan yeni sezonda, Gölcükspor İlk maçını kendi evinde geçen sezon BAL Liginden 3. Lige yükselen ve transfere en çok bütçe ayıran grubun en idalı ekiplerinden Yeni Orduspor ile yapacak. Gölcükspor ilk yarıda 9 maçı deplasmanda, 8 maçı ise iç sahada oynayacak.

 

GÖLCÜKSPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

1. Hafta: Gölcükspor-Yeni Orduspor

2. Hafta: Muğlaspor-Gölcükspor

3. Hafta: Gölcükspor: Ergene Velimeşespor

4. Hafta: Pazarspor-Gölcükspor

5. Hafta: Gölcükspor-Ank. Demirspor

6. Hafta: Kayseri Erciyes-Gölcükspor

7. Hafta: Gölcükspor-Darıca G.B.

8. Hafta: K.paşa Erokspor-Gölcükspor

9. Hafta: Van BŞB.Spor-Gölcükspor

10. Hafta: Gölcükspor-Tire 1922 Spor

11. Hafta: Diyarbekirspor-Gölcükspor

12. Hafta: Gölcükspor-Turgutluspor

13. Hafta: 1461 Trabzonspor-Gölcükspor

14. Hafta: Gölcükspor-Kırıkhanspor

15. Hafta: Yeşil Bursaspor-Gölcükspor

16.Hafta Gölcükspor- A. Bağcılarspor

17. Hafta: Erzincanspor-Gölcükspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.