LİMAK ENERJİ İLE DEĞİRMENDERESPOR SPONSORLUK İÇİN DİRSEK TEMASINDA

Spor 13.10.2017 - 12:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİMAK ENERJİ İLE DEĞİRMENDERESPOR SPONSORLUK İÇİN DİRSEK TEMASINDA

Ülkemizin en büyük firmaları arasında yer alan ve sahibi Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Nihat Özdemir olan, Limak Enerji Grubu’nun Değirmendere bulunan Acentası Noktası ile sponsorluk anlaşması öncesinde ki dirsek teması tüm hızıyla sürüyor

ANLAŞMAYA RAMAK KALDI İlçemizin en önemli ve köklü amatör spor Kulübü olan Değirmenderespor, yeni bir spor anlaşması için, Limak Enerji Grubu ile dirsek temasını sürdürüyor. Yeşil-Siyahlı Kulübün 2. Başkanı İbrahim Uzuner, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ülkmeiizn en önemli spor kulüplerinden birisi olan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yöneticisi ve aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve İcra Kurlu Üyesi olan, Sayın Nihat Özdemir’in sahibi olduğu Limak Enerji Grunu ile sponsorluk görüşmelerimize başladık. Limak Enerji Grubu, bilindiği üzere sektörünün lider kuruluşudur. Bölgemizde de enerji satışı konusunda, Değirmendere’de Kenan Günal’ın sahibi olsuğu ödeme noktasında hizmet veriyor. Bu ödeme noktasında bir araya geldiğimiz Limak Enerji Acentalar Yöneticisi Aktoprak ile Değirmenderespor’a sponsorluk konusunu masaya yatırdık ve görüşmelerimiz sürüyor. Biz yönetim kurulu olarak, Değirmenderespor’u daha iyi yerlere getirebilmek adına ve kulübe gelir temin amacıyla, istişarelerimiz sürüyor. Bu isim hakkının verilmeside olabilir, gelir amaçlı forma ve saha reklamları da olabilir. Bu önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacak.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Ülkemizin en büyük firmaları arasında yer alan ve sahibi Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Nihat Özdemir olan, Limak Enerji Grubu’nun Değirmendere bulunan Acentası Noktası ile sponsorluk anlaşması öncesinde ki dirsek teması tüm hızıyla sürüyor

ANLAŞMAYA RAMAK KALDI

İlçemizin en önemli ve köklü amatör spor Kulübü olan Değirmenderespor, yeni bir spor anlaşması için, Limak Enerji Grubu ile dirsek temasını sürdürüyor. Yeşil-Siyahlı Kulübün 2. Başkanı İbrahim Uzuner, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ülkmeiizn en önemli spor kulüplerinden birisi olan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yöneticisi ve aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve İcra Kurlu Üyesi olan, Sayın Nihat Özdemir’in sahibi olduğu Limak Enerji Grunu ile sponsorluk görüşmelerimize başladık. Limak Enerji Grubu, bilindiği üzere sektörünün lider kuruluşudur. Bölgemizde de enerji satışı konusunda, Değirmendere’de Kenan Günal’ın sahibi olsuğu ödeme noktasında hizmet veriyor. Bu ödeme noktasında bir araya geldiğimiz Limak Enerji Acentalar Yöneticisi Aktoprak ile Değirmenderespor’a sponsorluk konusunu masaya yatırdık ve görüşmelerimiz sürüyor. Biz yönetim kurulu olarak, Değirmenderespor’u daha iyi yerlere getirebilmek adına ve kulübe gelir temin amacıyla, istişarelerimiz sürüyor. Bu isim hakkının verilmeside olabilir, gelir amaçlı forma ve saha reklamları da olabilir. Bu önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacak.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.