LİSANSLI SPORCU SAYISI ARTIYOR

Spor 07.11.2016 - 19:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LİSANSLI SPORCU SAYISI ARTIYOR

Türkiye’de Yine Bir İlk Gerçekleşti ve Türkiye Wushu Federasyonu’na Bağlı Jeet Kune Do Kulelkavido Branşının Antrenörlük Diplomaları Dağıtıldı

SEKASEM’de 23 - 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Wushu Federasyonu'nun (TWF) Jeet Kune Do 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’na Türkiye’nin birçok ilinden katılan antrenör adayları nihayet 1.Kademe Yardımcı Antrenör diplomalarını aldılar. Diplomalar Sijo Yüksel Yılmaz ve Sifu İbrahim Yılmaz’ın nezaretinde SEKASEM’de törenle dağıtıldı.   LİSANSLI SPORCU SAYISI ARTIYOR Bu branşta en fazla sayıda sporcu bulunması nedeniyle Jeet Kune Do Kulelkavido’nun kalbi Kocaeli’de atıyor. Türkiye’nin birçok ilinde aktif olan Jeet Kune Do Kulelkavido branşı Kocaeli’de başı çekiyor. JKD Kulelkavido’nun her geçen gün lisanslı sporcu sayısı artıyor. Henüz 2. Kademe Antrenörlük kursu düzenlenmediği için 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük diploması alan çalıştırıcılar resmi olarak ders verebilme yetkisine sahipler.   YILMAZ: KURSUMUZ İLK MEYVELERİNİ VERDİ Türkiye Wushu Federasyonu’nda Jeet Kune Do Kulelkavido branşının İcra Kurulu Başkanı olan Yüksel Yılmaz gazetemize şunları söyledi: “1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu nihayet ilk meyvelerini verdi. Sırada ikincisi var. Bölge Şampiyonası öncesinde hakem çalışmalarımız teoride bitti. 19 Kasım’da pratiğini prova yapacağız. Wushu branşının MHK başkanlığını yürüten Sayın Abdulvahit Alagöz bizim de MHK’mizin başkanlığını yürütmektedir. Abdulvahit Alagöz’ün yarışma tecrübesine JKD ilkelerinden mümkün mertebe uzaklaşmamayı ve bir yandan gerçeğe diğer yandan göze hitab etmeyi katarak talimatnameyi birlikte hazırlarken Milli Hakemlerimizden Sayın İlhan Koç’un da katkıları oldu.   “ABDURRAHMAN AKYÜZ’ÜN YANINDAYIZ” Ayrıca 6 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşmiş olan Türkiye Wushu Federasyonu’nun 3. seçimli Olağan Genel Kurul ve Mali Genel Kurulu sonucunun spor camiasına ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, Türkiye Wushu Federasyonu Danışma ve İcra Kurulu Başkanı Sayın Abdurrahman Akyüz’ün JKD camiası olarak yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Ayrıca Türkiye Wushu Federasyonu Aikido branşının İcra Kurulu Başkanı Sayın Tanser Kılıç’ın yeni yönetim kurulunda görev almasından ötürü kendisini tebrik ediyorum.”
Türkiye’de Yine Bir İlk Gerçekleşti ve Türkiye Wushu Federasyonu’na Bağlı Jeet Kune Do Kulelkavido Branşının Antrenörlük Diplomaları Dağıtıldı

SEKASEM’de 23 - 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Wushu Federasyonu'nun (TWF) Jeet Kune Do 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’na Türkiye’nin birçok ilinden katılan antrenör adayları nihayet 1.Kademe Yardımcı Antrenör diplomalarını aldılar. Diplomalar Sijo Yüksel Yılmaz ve Sifu İbrahim Yılmaz’ın nezaretinde SEKASEM’de törenle dağıtıldı.

 

LİSANSLI SPORCU SAYISI ARTIYOR

Bu branşta en fazla sayıda sporcu bulunması nedeniyle Jeet Kune Do Kulelkavido’nun kalbi Kocaeli’de atıyor. Türkiye’nin birçok ilinde aktif olan Jeet Kune Do Kulelkavido branşı Kocaeli’de başı çekiyor. JKD Kulelkavido’nun her geçen gün lisanslı sporcu sayısı artıyor. Henüz 2. Kademe Antrenörlük kursu düzenlenmediği için 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük diploması alan çalıştırıcılar resmi olarak ders verebilme yetkisine sahipler.

 

YILMAZ: KURSUMUZ İLK MEYVELERİNİ VERDİ

Türkiye Wushu Federasyonu’nda Jeet Kune Do Kulelkavido branşının İcra Kurulu Başkanı olan Yüksel Yılmaz gazetemize şunları söyledi: “1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu nihayet ilk meyvelerini verdi. Sırada ikincisi var. Bölge Şampiyonası öncesinde hakem çalışmalarımız teoride bitti. 19 Kasım’da pratiğini prova yapacağız. Wushu branşının MHK başkanlığını yürüten Sayın Abdulvahit Alagöz bizim de MHK’mizin başkanlığını yürütmektedir. Abdulvahit Alagöz’ün yarışma tecrübesine JKD ilkelerinden mümkün mertebe uzaklaşmamayı ve bir yandan gerçeğe diğer yandan göze hitab etmeyi katarak talimatnameyi birlikte hazırlarken Milli Hakemlerimizden Sayın İlhan Koç’un da katkıları oldu.

 

“ABDURRAHMAN AKYÜZ’ÜN YANINDAYIZ”

Ayrıca 6 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşmiş olan Türkiye Wushu Federasyonu’nun 3. seçimli Olağan Genel Kurul ve Mali Genel Kurulu sonucunun spor camiasına ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, Türkiye Wushu Federasyonu Danışma ve İcra Kurulu Başkanı Sayın Abdurrahman Akyüz’ün JKD camiası olarak yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Ayrıca Türkiye Wushu Federasyonu Aikido branşının İcra Kurulu Başkanı Sayın Tanser Kılıç’ın yeni yönetim kurulunda görev almasından ötürü kendisini tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.