LASTİK İŞ

Lokman’a nazar değdi

Spor 20.08.2013 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Lokman’a nazar değdi

Gölcükspor’un bu sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiği başarılı kaleci Lokman’ın antrenmanda sol bileği döndü. Lokman’ın önümüzdeki hafta koşulara başlayacağı öğrenildi.

Hafta koşulara başlıyor   Gölcükspor’un 2 sezon önce kalesini koruyan ve geçen Erzurum Büyükşehir Belediyespor formasını terleten başarılı kalecisi Lokman sezon başında tekrar Gölcükspor ile anlaşmıştı. Van Belediye’den alınan Özcan ile birlikte kalenin emin ellerde olduğu Kırmızı Siyahlılarda Lokman’a nazar değdi. Önceki günkü antrenmanda sol bileği dönen başarılı eldiven korkutmuştu. Ancak Lokman’ın yapılan kontrollerinin ardından korkulacak bir şeyinin olmadığı öğrenildi ve tecrübeli kalecinin 1 hafta içerisinde sahalara döneceği öğrenildi. Lokman’a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. 
Gölcükspor’un bu sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiği başarılı kaleci Lokman’ın antrenmanda sol bileği döndü. Lokman’ın önümüzdeki hafta koşulara başlayacağı öğrenildi.

Hafta koşulara başlıyor

 

Gölcükspor’un 2 sezon önce kalesini koruyan ve geçen Erzurum Büyükşehir Belediyespor formasını terleten başarılı kalecisi Lokman sezon başında tekrar Gölcükspor ile anlaşmıştı. Van Belediye’den alınan Özcan ile birlikte kalenin emin ellerde olduğu Kırmızı Siyahlılarda Lokman’a nazar değdi. Önceki günkü antrenmanda sol bileği dönen başarılı eldiven korkutmuştu. Ancak Lokman’ın yapılan kontrollerinin ardından korkulacak bir şeyinin olmadığı öğrenildi ve tecrübeli kalecinin 1 hafta içerisinde sahalara döneceği öğrenildi. Lokman’a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.