LASTİK İŞ
ismail

LÖSEV Gölcük'te vatandaşı bilgilendirdi

Sağlık 18.07.2020 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LÖSEV Gölcük'te vatandaşı bilgilendirdi

Lösemli Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul Şubes ilimizde kansere karşı farkındalık yaratmak için Gölcük ve Değrmendere de kamuoyunu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul Şubesi ilimizde kansere karşı farkındalık yaratmak için Gölcük ve Değirmendere de kamuoyunu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi. Lösemi tedavisi tamamlanmış gençlerinde yoğun katılım gösterdiği çalışmalarda renkli anlar yaşandı. Kurban bağışını anlattılar LÖSEV İstanbul Şubesi sık sık Marmara Bölgesi’nde yer alan illere ziyarette bulunarak hem kayıtlı aileleriyle ilgileniyor hem gönüllülerle birlikte hastalığa dikkat çekmek amacıyla farkındalık çalışmalarını gerçekleştiriyor. 17 Temmuzda ilçemize gelen Lösev aktif iletişim yönetmeni Yaprak Çalıkıran ve  Sosyal Hizmetler Sorumlusu Nazimet Tan Tıldız Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u ziyaret edip bilgi verdikten sonra Gölcük Anıtpark ve Değirmendere vapur iskelesi önünde yetkililer ve Lösev gönüllüleriyle yapılan çalışmada hem kamuoyu bilinçlendirildi hem de Kurban Bağışına dair sorular cevaplandı. Siz de Lösev in web sitesini ziyaret ederek kurban bağışınızı gerçekleştirebilir.
Lösemli Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul Şubes ilimizde kansere karşı farkındalık yaratmak için Gölcük ve Değrmendere de kamuoyunu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul Şubesi ilimizde kansere karşı farkındalık yaratmak için Gölcük ve Değirmendere de kamuoyunu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi. Lösemi tedavisi tamamlanmış gençlerinde yoğun katılım gösterdiği çalışmalarda renkli anlar yaşandı.
Kurban bağışını anlattılar
LÖSEV İstanbul Şubesi sık sık Marmara Bölgesi’nde yer alan illere ziyarette bulunarak hem kayıtlı aileleriyle ilgileniyor hem gönüllülerle birlikte hastalığa dikkat çekmek amacıyla farkındalık çalışmalarını gerçekleştiriyor. 17 Temmuzda ilçemize gelen Lösev aktif iletişim yönetmeni Yaprak Çalıkıran ve  Sosyal Hizmetler Sorumlusu Nazimet Tan Tıldız Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u ziyaret edip bilgi verdikten sonra Gölcük Anıtpark ve Değirmendere vapur iskelesi önünde yetkililer ve Lösev gönüllüleriyle yapılan çalışmada hem kamuoyu bilinçlendirildi hem de Kurban Bağışına dair sorular cevaplandı.
Siz de Lösev in web sitesini ziyaret ederek kurban bağışınızı gerçekleştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.