LASTİK İŞ
ismail

LÖSEV İYİLİKLER TIRI KOCAELİ’NDE Kİ AİLELER İLE BULUŞTU

31.05.2018 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LÖSEV İYİLİKLER TIRI KOCAELİ’NDE Kİ AİLELER İLE BULUŞTU

Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir.

LÖSEV  bu anlayışla İyilikler Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor. LÖSEV İyilik Tırı, 31 Mayıs Perşembe günü Kocaeli Cumhuriyet Meydanı’nda lösemi ve kanser hastaları ile buluştu. Kırmızı et, kuru gıda, giysi, temizlik malzemeleri, kırtasiye, oyuncak, mobilya, ev eşyası gibi onlarca farklı destekler ile ailelerin bir nebze olsun ihtiyaçlarını giderdi. LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön, "LÖSEV Türkiye’nin her noktasındaki kanser hastalarına ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar götürüyor. 20 yıldır kanser hastalarına ve ailelerine kanserle mücadelelerinde destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik Tırı’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. Tır çalışması gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.   LÖSEV’e kayıtlı onbinlerce lösemi – kanser hastası çocuk ve yetişkin var. Sayıları her gün artan hastaların  92’si asgari geçim sınırının altında ailelere mensuplar. LÖSEV, kanser gibi zor bir hastalıkla mücadele eden ailelerin bu zor günlerinde yanında olarak hastalığı yenmelerinde destek oluyor.
Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir.

LÖSEV  bu anlayışla İyilikler Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor.

LÖSEV İyilik Tırı, 31 Mayıs Perşembe günü Kocaeli Cumhuriyet Meydanı’nda lösemi ve kanser hastaları ile buluştu. Kırmızı et, kuru gıda, giysi, temizlik malzemeleri, kırtasiye, oyuncak, mobilya, ev eşyası gibi onlarca farklı destekler ile ailelerin bir nebze olsun ihtiyaçlarını giderdi. LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön, "LÖSEV Türkiye’nin her noktasındaki kanser hastalarına ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar götürüyor. 20 yıldır kanser hastalarına ve ailelerine kanserle mücadelelerinde destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik Tırı’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. Tır çalışması gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

 

LÖSEV’e kayıtlı onbinlerce lösemi – kanser hastası çocuk ve yetişkin var. Sayıları her gün artan hastaların  92’si asgari geçim sınırının altında ailelere mensuplar. LÖSEV, kanser gibi zor bir hastalıkla mücadele eden ailelerin bu zor günlerinde yanında olarak hastalığı yenmelerinde destek oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.