LÜTFÜ YILMAZ'IN İLK TORUN HEYECANI...

20.09.2017 - 08:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

LÜTFÜ YILMAZ'IN İLK TORUN HEYECANI...

İlçemizde tam 25 yıldır, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve yaklaşık 10 kaymakam ile çalışan Lütfü Yılmaz'ı, Gölcük'te tanımayan yoktur. Yardımsever kişiliği ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, gazetemizin gönül dostu Yılmaz'ın bugünlerde deyim yerindeyse ayakları yere basmıyor, ağzı kulaklarına varıyor. Bunun sebebi ise, ilk torun sahibi olması, ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Necla ve Lüftfü Yılmaz çiftinin biricik kızları Didem ile damatları Dinçer Baykal, önceki sabah İzmit Medical Park Hastanesi'nde evliliklerinin ilk meyvesi olan, Duru Bebeğin dünyamıza gelmenin mutluğunu yaşadılar. Ford Otosan Fabrikası İnsan kaynakları Bölümünde Planlama Uzmanı olarak çalışan Anne Didem ile yine aynı fabrikada Makine Mühendisi olarak çalışan Dinçer Baykal da, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadılar.  Bu mutluluğunu ilk olarak yakın dostları ve mesai arkadaşları ile paylaşan Sevgili Lütfü Yılmaz'ın mutluluktan adeta gözlerinin içi gülüyor. “Duru Bebek hayatımızı renklendirdi” diyen Yılmaz çiftini bizde tebrik ediyor, Allah daha nice torunlar nasip etsin dileklerimizi iletiyoruz.  Dünyamıza Hoş geldin Duru Bebek. Allah bahtını açık ve uzun soluklu etsin. Güle Güle büyü Duru Bebek...   

İlçemizde tam 25 yıldır, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve yaklaşık 10 kaymakam ile çalışan Lütfü Yılmaz'ı, Gölcük'te tanımayan yoktur. Yardımsever kişiliği ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, gazetemizin gönül dostu Yılmaz'ın bugünlerde deyim yerindeyse ayakları yere basmıyor, ağzı kulaklarına varıyor.
Bunun sebebi ise, ilk torun sahibi olması, ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Necla ve Lüftfü Yılmaz çiftinin biricik kızları Didem ile damatları Dinçer Baykal, önceki sabah İzmit Medical Park Hastanesi'nde evliliklerinin ilk meyvesi olan, Duru Bebeğin dünyamıza gelmenin mutluğunu yaşadılar.
Ford Otosan Fabrikası İnsan kaynakları Bölümünde Planlama Uzmanı olarak çalışan Anne Didem ile yine aynı fabrikada Makine Mühendisi olarak çalışan Dinçer Baykal da, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadılar. 
Bu mutluluğunu ilk olarak yakın dostları ve mesai arkadaşları ile paylaşan Sevgili Lütfü Yılmaz'ın mutluluktan adeta gözlerinin içi gülüyor. “Duru Bebek hayatımızı renklendirdi” diyen Yılmaz çiftini bizde tebrik ediyor, Allah daha nice torunlar nasip etsin dileklerimizi iletiyoruz. 
Dünyamıza Hoş geldin Duru Bebek. Allah bahtını açık ve uzun soluklu etsin. Güle Güle büyü Duru Bebek... 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.