LASTİK İŞ

MADALYAYA DOYMUYOR

Spor 26.07.2016 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MADALYAYA DOYMUYOR

Gölcük Belediyespor Kulübü Atletizm sporcusu 81 yaşındaki Emin Karaboğa, Denizli’de yapılan Türkiye Şampiyonasında mücadele verdi.

Emin Karaboğa, hafta sonu Denizli Türkiye koşunda 800m metrelik parkurda birinci olmak için mücadele verdi ve nihayetinde zafere ulaşarak 1. lik ipini göğüsledi. Masterler Türkiye Pist Şampiyonası Erkekler 80 yaş 800 metrede de birinci olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gölcük’ü, bizleri tekrar gururlandırarak başarıyla geri döndü.  Gölcüğü en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Karaboğa "İnsan bir şeyi istediği zaman başaramayacağı şey yoktur. Allah bana ömür verdiği müddetçe spora devam etmeyi düşünüyorum. Bana destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e ve Kaymakamımız Adem Yazıcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Onların destekleri sayesinde bu başarılara imza atıyorum. Ayrıca bana destek veren bütün Gölcük halkına teşekkür ederim" dedi.  
Gölcük Belediyespor Kulübü Atletizm sporcusu 81 yaşındaki Emin Karaboğa, Denizli’de yapılan Türkiye Şampiyonasında mücadele verdi.

Emin Karaboğa, hafta sonu Denizli Türkiye koşunda 800m metrelik parkurda birinci olmak için mücadele verdi ve nihayetinde zafere ulaşarak 1. lik ipini göğüsledi. Masterler Türkiye Pist Şampiyonası Erkekler 80 yaş 800 metrede de birinci olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gölcük’ü, bizleri tekrar gururlandırarak başarıyla geri döndü.

 Gölcüğü en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Karaboğa "İnsan bir şeyi istediği zaman başaramayacağı şey yoktur. Allah bana ömür verdiği müddetçe spora devam etmeyi düşünüyorum. Bana destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e ve Kaymakamımız Adem Yazıcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Onların destekleri sayesinde bu başarılara imza atıyorum. Ayrıca bana destek veren bütün Gölcük halkına teşekkür ederim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.