LASTİK İŞ
ismail

MADLEN KORNET İZMİT’TE ŞUBE AÇTI

19.08.2017 - 13:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MADLEN KORNET İZMİT’TE ŞUBE AÇTI

Lezzeti Gölcük İlçe sınırlarını açan 1980 yılından bu yana hizmet veren üç kardeşin işletmeciliğini yaptığı Madlen Kornet ikinci şubesini İzmit’te açtı

1980 yılında bu yana Gölcük’te dondurma ve tatlı hizmeti veren Madlen Kornet ikinci şubesini İzmit Ömerağa Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde açtı. İşletmeciliğini Ahmet, Mehmet ve Yasin Güner kardeşin yaptığı Madlen Kornet 50 metre karelik alanda 8 personelle hizmet verecek. Lezzeti Gölcük ilçe sınırlarını çoktan aşan ürün çeşidinin bol olduğu mekanın açılışına yoğun katılım oldu. GÖLCÜKLÜLER YALNIZ BIRAKMADILAR  İşlemenin açılışına Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, futbolcular, Gölcükspor Klüp Başkanı, Başkanı Ahmet Şahin, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Biz İzmit’iz grubu başkanı Hüseyin Erol, Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, AK Parti İl Yöneticisi Temel Erten, Görsem Başkanı Dursun Karaman, MYK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Türk Diyanet Sen Temsilcisi Numan Uysal ve çok sayıda davetli katıldı. BURADA ÇEŞİT BOL LEZZET ŞAHANE Sıcak yaz günlerinde dondurma severler için Madlen Kornet’te sade, çikolata, karamel, limon, vişne, çilek frambuaz, böğürtlen, kivi, muz, damla sakızlı, yaban mersini, karadut, browni, kavun, cevizli, kestaneli, bal badem, antep fıstıklı, bisküvili, dalmaçyalı, tahinli, tutti furitti, oreo, kayısı, şeftali, snickers, bitter çikolatalı ve frenk üzümü çeşitleri bulunuyor. MEKAN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN… Açılış kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Marka olmak çok önemli. Kocaeli’nin çok az markası var. Madlen Gölcük’te marka olmuş bir işletme. İnşallah İzmit’te de marka olur. Bunun için bütün hemşerilerimiz işletmeye sahip çıkması lazım. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu. Akabinde İzmit İlçe Müftüsü yeni işletmenin hayırlı ve uğurlu getirmesi için katılımcılara dua yaptırdı. Kurdele kesimi sonrasında davetlilere dondurma ikram edildi.(HATİCE ŞENTÜRK)      
Lezzeti Gölcük İlçe sınırlarını açan 1980 yılından bu yana hizmet veren üç kardeşin işletmeciliğini yaptığı Madlen Kornet ikinci şubesini İzmit’te açtı

1980 yılında bu yana Gölcük’te dondurma ve tatlı hizmeti veren Madlen Kornet ikinci şubesini İzmit Ömerağa Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde açtı. İşletmeciliğini Ahmet, Mehmet ve Yasin Güner kardeşin yaptığı Madlen Kornet 50 metre karelik alanda 8 personelle hizmet verecek. Lezzeti Gölcük ilçe sınırlarını çoktan aşan ürün çeşidinin bol olduğu mekanın açılışına yoğun katılım oldu.

GÖLCÜKLÜLER YALNIZ BIRAKMADILAR

 İşlemenin açılışına Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, futbolcular, Gölcükspor Klüp Başkanı, Başkanı Ahmet Şahin, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Biz İzmit’iz grubu başkanı Hüseyin Erol, Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, AK Parti İl Yöneticisi Temel Erten, Görsem Başkanı Dursun Karaman, MYK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Türk Diyanet Sen Temsilcisi Numan Uysal ve çok sayıda davetli katıldı.

BURADA ÇEŞİT BOL LEZZET ŞAHANE

Sıcak yaz günlerinde dondurma severler için Madlen Kornet’te sade, çikolata, karamel, limon, vişne, çilek frambuaz, böğürtlen, kivi, muz, damla sakızlı, yaban mersini, karadut, browni, kavun, cevizli, kestaneli, bal badem, antep fıstıklı, bisküvili, dalmaçyalı, tahinli, tutti furitti, oreo, kayısı, şeftali, snickers, bitter çikolatalı ve frenk üzümü çeşitleri bulunuyor.

MEKAN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN…

Açılış kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Marka olmak çok önemli. Kocaeli’nin çok az markası var. Madlen Gölcük’te marka olmuş bir işletme. İnşallah İzmit’te de marka olur. Bunun için bütün hemşerilerimiz işletmeye sahip çıkması lazım. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu. Akabinde İzmit İlçe Müftüsü yeni işletmenin hayırlı ve uğurlu getirmesi için katılımcılara dua yaptırdı. Kurdele kesimi sonrasında davetlilere dondurma ikram edildi.(HATİCE ŞENTÜRK)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.