LASTİK İŞ
ismail

MAGANDA KURŞUNU 1 KİŞİYİ YARALADI

Gündem 12.08.2017 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAGANDA KURŞUNU 1 KİŞİYİ YARALADI

The Ness Otel bahçesinde bulunan bir kişi maganda kurşunun hedefi oldu

Başiskele'de bulunan The Ness Otel’in bahçesindeki kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, maganda kurşununun hedefi oldu. Nereden ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan mermi, The Ness Otel’in bahçesinde bulunan vatandaşa isabet etti.   SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ Yaşanan hadisenin ardından talihsiz vatandaşın yakınları hemen ambulansa ve emniyet güçlerine haber verdi. Omuzundan yaralanan vatandaş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yandan ise Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
The Ness Otel bahçesinde bulunan bir kişi maganda kurşunun hedefi oldu

Başiskele'de bulunan The Ness Otel’in bahçesindeki kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, maganda kurşununun hedefi oldu. Nereden ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan mermi, The Ness Otel’in bahçesinde bulunan vatandaşa isabet etti.

 

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ

Yaşanan hadisenin ardından talihsiz vatandaşın yakınları hemen ambulansa ve emniyet güçlerine haber verdi. Omuzundan yaralanan vatandaş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yandan ise Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.