MAHALLE SORUNLARI KONUŞULDU

Gölcük 07.12.2016 - 16:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAHALLE SORUNLARI KONUŞULDU

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Aralık Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Sedaş Operasyon Bölge Uzmanı Mustafa Demirel, Sedaş Vardiya Amiri Coşkun Abiş ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi. Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler. Bunun yanısıra muhtarlar, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini, ihtiyaç görülen veya varsa eksiklikleri çözüme kavuşturulması adına Başkan Yardımcısı Kahraman’a ilettiler.   Başkan Yardımcısı Kahraman, Çalışmalarımızı yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Siz muhtarlarımızı mahallelerinizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirleyip bize iletmenizden ötürü tebrik ediyorum. Sizlerin bu duyarlı davranışınız sayesinde, bir birliktelik içerisinde tüm sorunların üstesinden bundan önceki süreçlerde olduğu gibi, bundan sonra da kolayca geleceğiz. Bu vesileyle de emek veren tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.  
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Aralık Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Sedaş Operasyon Bölge Uzmanı Mustafa Demirel, Sedaş Vardiya Amiri Coşkun Abiş ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler. Bunun yanısıra muhtarlar, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini, ihtiyaç görülen veya varsa eksiklikleri çözüme kavuşturulması adına Başkan Yardımcısı Kahraman’a ilettiler.

 

Başkan Yardımcısı Kahraman, Çalışmalarımızı yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Siz muhtarlarımızı mahallelerinizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirleyip bize iletmenizden ötürü tebrik ediyorum. Sizlerin bu duyarlı davranışınız sayesinde, bir birliktelik içerisinde tüm sorunların üstesinden bundan önceki süreçlerde olduğu gibi, bundan sonra da kolayca geleceğiz. Bu vesileyle de emek veren tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.