Mahalle Konağı İnşa Ediliyor

Gölcük 06.08.2013 - 00:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Mahalle Konağı İnşa Ediliyor

Yukarı Değirmendere'de bulunan Belediyeye ait Muhtarlık binası yıkılarak yerine yeni Konak inşa edilecek.

Mahalle Konağı İnşa Ediliyor Yukarı Değirmendere'de bulunan Belediyeye ait Muhtarlık binası yıkılarak yerine yeni Konak inşa edilecek.   1999 Depreminde önemli ölçüde hasar gören Mahalle Muhtarlığı vatandaşları isteği üzerine belediye tarafından çok amaçlı bina olarak yeniden inşa edilecek.   Yeni proje için Belediye Fen işleri ekipleri Eski Muhtarlık binasında yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel kordinatör Nihat Abiş, Başkan yardımcısı Kemal kahraman yeni binayla ilgili bilgi verdi.   Başkan Ellibeş “Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarlığı binası bilindiği gibi Gölcük Belediyesine ait bir binaydı. Mevcut Binanın eski ve depremden ağır hasar almasıyla gerekli ve yeterli fiziki hizmeti veremez duruma gelmişti. Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarımız Durmuş Dal ve Mahalle sakinleriyle yaptığımız görüşmeler sonunda bu binanın yıkılarak yerine daha fonksiyonel, içinde çevresinde sosyal mekanların oluşturulacağı ve çevre düzenlemesiyle daha görsel bir güzellik kazandırılacağı bir projenin hayata geçirilmesini kararlaştırdık. Aldığımız bu karar sonrasında yıkım çalışmalarını yaparak projenin yapımını gerçekleştirecek olan yüklenici firmaya teslim edeceğiz. Bu yeni projenin 4 ay gibi bir sürede tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayacağız” dedi.   Yeni yapılacak projede Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarlığı, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, hanımlar ve gençlerin istifade edecekleri sosyal ve fiziki mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile Yukarı Değirmendere’nin özgün mimarisine uygun bir çalışma hayata geçirilecek.
Yukarı Değirmendere'de bulunan Belediyeye ait Muhtarlık binası yıkılarak yerine yeni Konak inşa edilecek.

Mahalle Konağı İnşa Ediliyor

Yukarı Değirmendere'de bulunan Belediyeye ait Muhtarlık binası yıkılarak yerine yeni Konak inşa edilecek.

 

1999 Depreminde önemli ölçüde hasar gören Mahalle Muhtarlığı vatandaşları isteği üzerine belediye tarafından çok amaçlı bina olarak yeniden inşa edilecek.

 

Yeni proje için Belediye Fen işleri ekipleri Eski Muhtarlık binasında yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel kordinatör Nihat Abiş, Başkan yardımcısı Kemal kahraman yeni binayla ilgili bilgi verdi.

 

Başkan Ellibeş “Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarlığı binası bilindiği gibi Gölcük Belediyesine ait bir binaydı. Mevcut Binanın eski ve depremden ağır hasar almasıyla gerekli ve yeterli fiziki hizmeti veremez duruma gelmişti. Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarımız Durmuş Dal ve Mahalle sakinleriyle yaptığımız görüşmeler sonunda bu binanın yıkılarak yerine daha fonksiyonel, içinde çevresinde sosyal mekanların oluşturulacağı ve çevre düzenlemesiyle daha görsel bir güzellik kazandırılacağı bir projenin hayata geçirilmesini kararlaştırdık.

Aldığımız bu karar sonrasında yıkım çalışmalarını yaparak projenin yapımını gerçekleştirecek olan yüklenici firmaya teslim edeceğiz. Bu yeni projenin 4 ay gibi bir sürede tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayacağız” dedi.

 

Yeni yapılacak projede Yukarı Değirmendere Mahalle Muhtarlığı, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, hanımlar ve gençlerin istifade edecekleri sosyal ve fiziki mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile Yukarı Değirmendere’nin özgün mimarisine uygun bir çalışma hayata geçirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.