MAHALLEME HİZMET İÇİN TEKRAR ADAYIM

Gölcük 19.09.2018 - 08:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAHALLEME HİZMET İÇİN TEKRAR ADAYIM

Gölcük Yunus Emre Mahallesinde 4 dönem azalık görevini yapan ve ardından Mahalle muhtarı olarak görev alan Muzaffer Atalar; “Muhtarlık görevi çok önemli ve güzel bir duygudur. Çünkü vatandaşlarımızın sorunları çözümü için devletin yetkili birimlerine başvurarak bu sorunların çözümü için takipçisi oldum. Zaten görevimiz bizler vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip yetkili birimlere bildirmek ve bu sorunların çözümü için işin takipçisi olmaktır. Ben muta olarak bu çalışmaları en iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorum. 2019 yerel seçimlerde mahalleme hizmet için Muhtar adayım” dedi.

2019 yerel seçimlerinde mahalle muhtarlık hazırlıklarını yapan Muhtar Muzaffer Atalar kendini tanıtarak adaylığını açıkladı. Gölcük Yunus Emre Mahalle Muhtarı Muzaffer Atalar; “ben 26-05 1962 tarihinde Trabzon Şenpazar'ında doğdum. Ailemin Bahçecik'e yerleşmesinden dolayı ilkokulumu Bahçecikte tamamladım. Ortaokulu ise Gölcük İmam Hatip Ortaokulunda tamamladım. Süreç zaman içerisinde 1982 yılında İzmir'de askerlik görevimi yaptım. Askerlik görevimin ardında Gölcük- İzmit arası Minibüs şoförlüğü 3 yıl yaptım.  Bu çalışmalarımın ardından sonra 1992 Yılında Saraylı Örcün Gölcük arası çalışan 52 nolu minibüsçüler kooperatifini kurarak ve kurucular kurulu üyesiyim. 1995 ile 2002 yıllarında aynı kooperatifin başkanı olarak görev aldım. Deprem sonrasında 3 Kooperatif ortak güzergahlarda çalışmak için anlaşma yaptık. Halen 128 nolu Gölcük Şehir İçi minibüsçüler kooperatifi yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda Gölcük Şoförler Odası başkan vekiliyim. Bu çalışmalarım süresince 17 Ağustos Marmara depreminden önce Saraylı Köyünde 2 dönem aza olarak görev aldım. Deprem sonrasında cenaze defin ve erzak dağıtımı için arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalıştık. Kalıcı konutların yapılması ile ikamet ettiğim yer Yunus Emre Mahallesi sınırları içinde kaldığından Yunus Emre Mahallesine bağlandı. AZALIKTAN MUHTARLIĞA 2 Dönemde Gölcük Yunus Emre Mahallesinde azalık görevini aldım. Benim toplam 4 dönem azalık görevimi sürdürdüm. 07-09- 2o14 yılında Mahalle Muhtarımız Ali Güldal vefatı ile vekaleten muhtarlık görevi devir aldım. 07 Haziran 2015 yılında yapılan seçimlerde aday oldum. Bu seçimlerde kazanarak Yunus Emre Mahalle Muhtarı olarak göreve başladım. Halen görevimi sürdürmekteyim. Muhtarlık görevi çok önemli ve güzel bir duygudur. Çünkü vatandaşlarımızın sorunları çözümü için devletin yetkili birimlerine başvurarak bu sorunların çözümü için takipçisi oldum. Zaten görevimiz bizler vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip yetkili birimlere bildirmek ve bu sorunların çözümü için işin takipçisi olmaktır.  Ben muta olarak bu çalışmaları en iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorum.  EN BÜYÜK HAYALİM SAĞLIK BİRİMİ KURULMASI Benim hayalimdeki mahallem için en büyük projem Yunus Emre Sağlık birimini kurmaktır. Bu birimin kurulması için gerekli yetkili mercilerle temasa geçtim. Bu temasın sonucunda Gölcük Belediye Başkanımız Yunus Emre Sağlık Birimi için yer tahsisi gerçekleştirdi. Gerçekleşen yer tahsisinin ardından sonra sağlık bakanlığına yazı yazılarak bilgi verildi. Bizler mahalleli olarak bu projeyi 4 gözle beklerken mende muhtar olarak işin takipçisiyim. Aynı zamanda Saraylı Mahallesinde ayrılıp Yunus Emre Mahallesine 856. Sokakta oturan yaklaşık 20 hanenin dereye bağlı Kanalizasyonu Şebekeye bağlanması için çalışmalar başlattım. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar başlanacak” dedi.
Gölcük Yunus Emre Mahallesinde 4 dönem azalık görevini yapan ve ardından Mahalle muhtarı olarak görev alan Muzaffer Atalar; “Muhtarlık görevi çok önemli ve güzel bir duygudur. Çünkü vatandaşlarımızın sorunları çözümü için devletin yetkili birimlerine başvurarak bu sorunların çözümü için takipçisi oldum. Zaten görevimiz bizler vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip yetkili birimlere bildirmek ve bu sorunların çözümü için işin takipçisi olmaktır. Ben muta olarak bu çalışmaları en iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorum. 2019 yerel seçimlerde mahalleme hizmet için Muhtar adayım” dedi.

2019 yerel seçimlerinde mahalle muhtarlık hazırlıklarını yapan Muhtar Muzaffer Atalar kendini tanıtarak adaylığını açıkladı. Gölcük Yunus Emre Mahalle Muhtarı Muzaffer Atalar; “ben 26-05 1962 tarihinde Trabzon Şenpazar'ında doğdum. Ailemin Bahçecik'e yerleşmesinden dolayı ilkokulumu Bahçecikte tamamladım. Ortaokulu ise Gölcük İmam Hatip Ortaokulunda tamamladım. Süreç zaman içerisinde 1982 yılında İzmir'de askerlik görevimi yaptım. Askerlik görevimin ardında Gölcük- İzmit arası Minibüs şoförlüğü 3 yıl yaptım. 

Bu çalışmalarımın ardından sonra 1992 Yılında Saraylı Örcün Gölcük arası çalışan 52 nolu minibüsçüler kooperatifini kurarak ve kurucular kurulu üyesiyim. 1995 ile 2002 yıllarında aynı kooperatifin başkanı olarak görev aldım. Deprem sonrasında 3 Kooperatif ortak güzergahlarda çalışmak için anlaşma yaptık. Halen 128 nolu Gölcük Şehir İçi minibüsçüler kooperatifi yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda Gölcük Şoförler Odası başkan vekiliyim. Bu çalışmalarım süresince 17 Ağustos Marmara depreminden önce Saraylı Köyünde 2 dönem aza olarak görev aldım. Deprem sonrasında cenaze defin ve erzak dağıtımı için arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalıştık. Kalıcı konutların yapılması ile ikamet ettiğim yer Yunus Emre Mahallesi sınırları içinde kaldığından Yunus Emre Mahallesine bağlandı.
AZALIKTAN MUHTARLIĞA
2 Dönemde Gölcük Yunus Emre Mahallesinde azalık görevini aldım. Benim toplam 4 dönem azalık görevimi sürdürdüm. 07-09- 2o14 yılında Mahalle Muhtarımız Ali Güldal vefatı ile vekaleten muhtarlık görevi devir aldım. 07 Haziran 2015 yılında yapılan seçimlerde aday oldum. Bu seçimlerde kazanarak Yunus Emre Mahalle Muhtarı olarak göreve başladım. Halen görevimi sürdürmekteyim. Muhtarlık görevi çok önemli ve güzel bir duygudur. Çünkü vatandaşlarımızın sorunları çözümü için devletin yetkili birimlerine başvurarak bu sorunların çözümü için takipçisi oldum. Zaten görevimiz bizler vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip yetkili birimlere bildirmek ve bu sorunların çözümü için işin takipçisi olmaktır.  Ben muta olarak bu çalışmaları en iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorum. 


EN BÜYÜK HAYALİM SAĞLIK BİRİMİ KURULMASI
Benim hayalimdeki mahallem için en büyük projem Yunus Emre Sağlık birimini kurmaktır. Bu birimin kurulması için gerekli yetkili mercilerle temasa geçtim. Bu temasın sonucunda Gölcük Belediye Başkanımız Yunus Emre Sağlık Birimi için yer tahsisi gerçekleştirdi. Gerçekleşen yer tahsisinin ardından sonra sağlık bakanlığına yazı yazılarak bilgi verildi. Bizler mahalleli olarak bu projeyi 4 gözle beklerken mende muhtar olarak işin takipçisiyim. Aynı zamanda Saraylı Mahallesinde ayrılıp Yunus Emre Mahallesine 856. Sokakta oturan yaklaşık 20 hanenin dereye bağlı Kanalizasyonu Şebekeye bağlanması için çalışmalar başlattım. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar başlanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.