LASTİK İŞ
ismail

MAHALLENE SAHİP ÇIK

02.03.2019 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAHALLENE SAHİP ÇIK

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 11 Mart günü "Mahallene, okuluna sahip çık, uyuşturucuya hayır" konulu konferans düzenlenecek.

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin girişimleriyle Ulaşlı Düğün Salonu'nda 11 Mart günü akşam 19.00'dan sonra "Mahallene, okuluna sahip çık, uyuşturucuya hayır" konulu konferans düzenlenecek. Konferans kumar, uyuşturucu, madde ve alkol bağımlılığının tehlikeleri konusunda yazılarıyla dikkat çeken Araştırmacı Yazar Osman Atalay tarafından verilecek. "18 yaş altı gençler katılmayacak” Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Büyükbaş konferansa davette bulunarak; "18 yaş altı gençlerin çocukların katılımı uygun görülmemektedir" açıklamasını yaptı. 
Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 11 Mart günü "Mahallene, okuluna sahip çık, uyuşturucuya hayır" konulu konferans düzenlenecek.

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin girişimleriyle Ulaşlı Düğün Salonu'nda 11 Mart günü akşam 19.00'dan sonra "Mahallene, okuluna sahip çık, uyuşturucuya hayır" konulu konferans düzenlenecek. Konferans kumar, uyuşturucu, madde ve alkol bağımlılığının tehlikeleri konusunda yazılarıyla dikkat çeken Araştırmacı Yazar Osman Atalay tarafından verilecek.

"18 yaş altı gençler katılmayacak”
Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Büyükbaş konferansa davette bulunarak; "18 yaş altı gençlerin çocukların katılımı uygun görülmemektedir" açıklamasını yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.