MAHALLENİN PARSEL NUMARALARI DEĞİŞTİ

Gölcük 17.10.2019 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAHALLENİN PARSEL NUMARALARI DEĞİŞTİ

Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinin kadastro tarafından yapılan parsel numara çalışmaları sonucunda tüm parsel numaraları ve kütük değişimi yapılarak listeler muhtarın kapısına asıldı.

Kadastro tarafından İhsaniye Çiftlik Mahallesinde yapılan kütük ve parsel numara değişikliği için bilgi veren Çiftlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Girgin; “öncelikle Kadastro tarafından Mahallemizdeki tüm hak sahiplerinin parsel numaraları değişti. Aynı zamanda kütükte değişti. Eskiden İhsaniye Çiftlik Mahallesi yerine sadece Çiftlik Mahallesi oldu. Değişen parsel numaraları için liste muhtarlık kapısına asıldı. Yapılan yeni parsel numaralardan dolayı kimisini yerleri yaklaşık bir metre fazlalaşırken kimisinin de eksildi. Burada asılan listelerde hak sahipleri yeni parsel numaralarını öğrenebilirler. Aynı zamanda bu liste 15 gün burada asılı olarak kalacak. İtirazı olan hak sahipleri 15 gün içerisinde gerekli itirazlarını yapabilirler” şeklinde ifade etti. Fahri Haner  
Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinin kadastro tarafından yapılan parsel numara çalışmaları sonucunda tüm parsel numaraları ve kütük değişimi yapılarak listeler muhtarın kapısına asıldı.

Kadastro tarafından İhsaniye Çiftlik Mahallesinde yapılan kütük ve parsel numara değişikliği için bilgi veren Çiftlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Girgin; “öncelikle Kadastro tarafından Mahallemizdeki tüm hak sahiplerinin parsel numaraları değişti. Aynı zamanda kütükte değişti. Eskiden İhsaniye Çiftlik Mahallesi yerine sadece Çiftlik Mahallesi oldu. Değişen parsel numaraları için liste muhtarlık kapısına asıldı. Yapılan yeni parsel numaralardan dolayı kimisini yerleri yaklaşık bir metre fazlalaşırken kimisinin de eksildi. Burada asılan listelerde hak sahipleri yeni parsel numaralarını öğrenebilirler. Aynı zamanda bu liste 15 gün burada asılı olarak kalacak. İtirazı olan hak sahipleri 15 gün içerisinde gerekli itirazlarını yapabilirler” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.