LASTİK İŞ

'' MAHKEME ÖNÜNDEN JİLETLE KAZIYAMAZLAR !''

Asayiş 26.01.2016 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

'' MAHKEME ÖNÜNDEN JİLETLE KAZIYAMAZLAR !''

Meral Akşener MHP'deki kurultay kavgasına "jiletle" girdi..Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Meral Akşener, "Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar." dedi.

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, İstanbul'da Üst Kurul Delegeleriyle bir araya geldi. Akşener yaptığı konuşmada en geç Nisan 2016'da olağanüstü kurultayı toplayacaklarını ifade etti. Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Akşener,"Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar." dedi. Yeniçağ gazetesinin haberine, MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener İstanbul Gönen otelde, parti delegelerini ve eşlerini akşam yemeğinde ağırladı. Geceye delegenin yanı sıra partililer de iştirak etti. YENİ BİR BAŞLANGIÇ Akşener'in davetine olağanüstü kurultay için kendisine imza veren delegeler katıldı.  Açılış konuşmasında salondaki kadın sayısından duyduğu mutluluğu ifade eden Akşener eşleriyle birlikte davetine icabet eden delegelere ve diğer katılımcılara teşekkürlerini sundu. Meral Akşener, parti içindeki kadınların etkinliğini artırmadan hiçbir savaşın kazanılamayacağını söyledi.  BU BİR YEMİNDİR Milliyetçi harekete gönül veren insanlarla birarada olmaktan büyük kıvanç duyduğunu belirten Akşener, "Sizler büyük bir irade koydunuz. Sizler bir iradeyi büyük zorluklar içinde koydunuz. Hain yaftasına, ihanet yaftasına rağmen koydunuz. Bunu vebal olarak aldım. Bu vebalin sonuçları bana neye mal olursa olsun, bu vebali Hakkı size teslim etmek için, elimden ne gelirse gelsin yapacağımı bir and olarak huzurlarınızda söylemek istiyorum. Bunu bir yemin sayıyorum" şeklinde konuştu. İMZALARIN TÜMÜ NOTER ONAYLI 544 delegenin imzalarının tamamının noter onay olduğuna dikkat çeken Akşener, "Şimdi bazıları bu üst kurul delegelerinin iradesini tanımıyorum diyor. Asıl bu sözleri söyleyenler Ülkücü irade tarafından yok sayılır" sözleriyle, imzaları kabul etmeyeceğini açıklayan MHP yönetimine tepki gösterdi. KURULTAY NİSAN'DA Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Akşener, "Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar. Hukuk işlediği takdirde kurultayımız Nisan ayı içerisinde gerçekleşecektir" açıklamasında bulundu.
Meral Akşener MHP'deki kurultay kavgasına "jiletle" girdi..Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Meral Akşener, "Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar." dedi.

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, İstanbul'da Üst Kurul Delegeleriyle bir araya geldi. Akşener yaptığı konuşmada en geç Nisan 2016'da olağanüstü kurultayı toplayacaklarını ifade etti. Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Akşener,"Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar." dedi.

Yeniçağ gazetesinin haberine, MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener İstanbul Gönen otelde, parti delegelerini ve eşlerini akşam yemeğinde ağırladı. Geceye delegenin yanı sıra partililer de iştirak etti.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Akşener'in davetine olağanüstü kurultay için kendisine imza veren delegeler katıldı.  Açılış konuşmasında salondaki kadın sayısından duyduğu mutluluğu ifade eden Akşener eşleriyle birlikte davetine icabet eden delegelere ve diğer katılımcılara teşekkürlerini sundu. Meral Akşener, parti içindeki kadınların etkinliğini artırmadan hiçbir savaşın kazanılamayacağını söyledi. 

BU BİR YEMİNDİR

Milliyetçi harekete gönül veren insanlarla birarada olmaktan büyük kıvanç duyduğunu belirten Akşener, "Sizler büyük bir irade koydunuz. Sizler bir iradeyi büyük zorluklar içinde koydunuz. Hain yaftasına, ihanet yaftasına rağmen koydunuz. Bunu vebal olarak aldım. Bu vebalin sonuçları bana neye mal olursa olsun, bu vebali Hakkı size teslim etmek için, elimden ne gelirse gelsin yapacağımı bir and olarak huzurlarınızda söylemek istiyorum. Bunu bir yemin sayıyorum" şeklinde konuştu.

İMZALARIN TÜMÜ NOTER ONAYLI

544 delegenin imzalarının tamamının noter onay olduğuna dikkat çeken Akşener, "Şimdi bazıları bu üst kurul delegelerinin iradesini tanımıyorum diyor. Asıl bu sözleri söyleyenler Ülkücü irade tarafından yok sayılır" sözleriyle, imzaları kabul etmeyeceğini açıklayan MHP yönetimine tepki gösterdi.

KURULTAY NİSAN'DA

Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Akşener, "Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar. Hukuk işlediği takdirde kurultayımız Nisan ayı içerisinde gerçekleşecektir" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.