LASTİK İŞ

MAHKUMLAR İŞ MAKİNASI OPERATÖRÜ OLACAK

Kocaeli 22.06.2014 - 13:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MAHKUMLAR İŞ MAKİNASI OPERATÖRÜ OLACAK

Kandıra F Tipi ceza Evi’nde bulunan 8 mahkuma mesleki rehabilitasyon eğitimi veriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Adalet Bakanlığı, Halk Eğitim ve İşkur’un ortaklaşa organize ettiği programla mahkumlar ceza evinde meslek sahibi oluyor. Denetimli serbestlik kapsamında Kandıra F Tipi ceza Evi’nde bulunan 8 mahkuma iş makinesi operatörlüğü eğitimi veriliyor.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Sarıhocalar Taş Malzeme Ocağı’nda iş makinesi eğitimi gerçekleştiriliyor. Eğitim sonunda başarı gösteren mahkumlara G sınıfı operatör sertifikası verilecek. HARFİYAT ALIMI VE UYGULAMA ÇALIŞMASI G sınıfı iş makinesi operatörü eğitimi programında mahkumlara hafriyat toplama ile ilgili teorik eğitimler verildi. Uygulama kapsamında mahkumlar taş ocağı sahasında iş makinesi kullandı. Mahkumlar iş makinesi ile kazı ve hafriyat toplayarak bilgilerini uygulamalı olarak gördüler. SERTİFİKA SAHİBİ OLACAKLAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın Sarıhocalar Malzeme Ocağında gerçekleştirilen eğitim sonrasında mahkumlar yazılı sınava girecekler. Meslek sahibi olmak ve tekrar topluma kazandırılmak için gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında mahkumlar G sınıfı iş makinesi operatörü sertifikasını almaya hak kazanacaklar.
Kandıra F Tipi ceza Evi’nde bulunan 8 mahkuma mesleki rehabilitasyon eğitimi veriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Adalet Bakanlığı, Halk Eğitim ve İşkur’un ortaklaşa organize ettiği programla mahkumlar ceza evinde meslek sahibi oluyor. Denetimli serbestlik kapsamında Kandıra F Tipi ceza Evi’nde bulunan 8 mahkuma iş makinesi operatörlüğü eğitimi veriliyor.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Sarıhocalar Taş Malzeme Ocağı’nda iş makinesi eğitimi gerçekleştiriliyor. Eğitim sonunda başarı gösteren mahkumlara G sınıfı operatör sertifikası verilecek.


HARFİYAT ALIMI VE UYGULAMA ÇALIŞMASI

G sınıfı iş makinesi operatörü eğitimi programında mahkumlara hafriyat toplama ile ilgili teorik eğitimler verildi. Uygulama kapsamında mahkumlar taş ocağı sahasında iş makinesi kullandı. Mahkumlar iş makinesi ile kazı ve hafriyat toplayarak bilgilerini uygulamalı olarak gördüler.


SERTİFİKA SAHİBİ OLACAKLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın Sarıhocalar Malzeme Ocağında gerçekleştirilen eğitim sonrasında mahkumlar yazılı sınava girecekler. Meslek sahibi olmak ve tekrar topluma kazandırılmak için gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında mahkumlar G sınıfı iş makinesi operatörü sertifikasını almaya hak kazanacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.