LASTİK İŞ
ismail

''MAKAMLARIN GERÇEK SAHİBİ MİLLETDİR''

Kocaeli 07.03.2016 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''MAKAMLARIN GERÇEK SAHİBİ MİLLETDİR''

Başkan Karaosmanoğlu, kentin tüm dinamiklerini içeren görüşmeleri ara vermeden haftanın her günü devam ettiriyor

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, toplumun her kesiminden sivil toplum kuruşları, kent konseyleri ve sporun farklı dallarındaki temsilcileriyle buluşmayı sürdürüyor. İzmit ve Gebze’deki çalışma ofislerinde konuklarını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Milletin temsilcileriyle ve değerleriyle buluşmayı ilk gün nasıl yapıyorsak, bugün de aynı heyecanla vatandaşlarımızdan kopmadan iletişimimizi sürdürüyoruz. Bu bizim gerek siyasetimizin, gerekse hizmetimizin en önemli kuralıdır. Halkımızın desteğiyle buradayız ve bu makamların gerçek sahibi de her daim millettir” dedi.   KENT KONSEYLERİNİN FİKİRLERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR Gebze çalışma ofisinde ilk olarak Darıca Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Melek Arslan ve Genel Sekreter Hüseyin Candemir ile yönetimini misafir eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentlerin nasıl gelişeceğini fikirleriyle ortaya koyan kent konseyleri yönetimlere yardımcı olmalıdır. Fikirlerin kamuoyunda olgunlaşmasını sağlayan Kent Konseyleri, kararlarındaki tavsiyeler bizler için çok önemlidir. Bunun yanı sıra uygulayacağı sosyal projeler sürdürülebilir ve faydalı olması da kuruluşunun en önemli amacıdır” diye konuştu.   ARTVİNLİLERLE BİR ARAYA GELDİ, DÜNYA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun diğer konukları ise bilek güreşinde Dünya Şampiyonu olan Oğuzhan Koçak ve Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan’la yönetimi oldu. 12 Mart’ta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak Artvin’in kurtuluşunun 95. yılı münasebetiyle “Büyük Artvinliler” şölenine Başkan Karaosmanoğlu’nu davet etti. Bilek güreşinde Dünya Şampiyonu Koçak’ı da tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, başarılarının devamını diledi.   GÖLCÜK AKADEMİ YÜZME KULÜBÜ İLE BULUŞTU Başkan Karaosmanoğlu’nun İzmit’teki çalışma ofisinde diğer bir konuğu ise Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kater, Gölcük Yüzme Akademi Kulübü Başkanı Ülgen Çoban ve yönetimi oldu. Ziyarette yüzme dalının Kocaeli’deki gelişimi konuşulurken, tesisleşme adına yapılması gereken çalışmalar da ele alındı. Başkan Karaosmanoğlu, kentteki gençlerimizin ve çocuklarımızın yüzme ile tanışması için daha çok çalışmalıyız hatırlatması yaparken, her ilçeye yapılacak kapalı yüzme havuzlarının aralıksız bir şekilde kentimizde inşasının devam edeceğini bilgisini verdi.  
Başkan Karaosmanoğlu, kentin tüm dinamiklerini içeren görüşmeleri ara vermeden haftanın her günü devam ettiriyor

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, toplumun her kesiminden sivil toplum kuruşları, kent konseyleri ve sporun farklı dallarındaki temsilcileriyle buluşmayı sürdürüyor. İzmit ve Gebze’deki çalışma ofislerinde konuklarını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Milletin temsilcileriyle ve değerleriyle buluşmayı ilk gün nasıl yapıyorsak, bugün de aynı heyecanla vatandaşlarımızdan kopmadan iletişimimizi sürdürüyoruz. Bu bizim gerek siyasetimizin, gerekse hizmetimizin en önemli kuralıdır. Halkımızın desteğiyle buradayız ve bu makamların gerçek sahibi de her daim millettir” dedi.

 

KENT KONSEYLERİNİN FİKİRLERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR

Gebze çalışma ofisinde ilk olarak Darıca Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Melek Arslan ve Genel Sekreter Hüseyin Candemir ile yönetimini misafir eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentlerin nasıl gelişeceğini fikirleriyle ortaya koyan kent konseyleri yönetimlere yardımcı olmalıdır. Fikirlerin kamuoyunda olgunlaşmasını sağlayan Kent Konseyleri, kararlarındaki tavsiyeler bizler için çok önemlidir. Bunun yanı sıra uygulayacağı sosyal projeler sürdürülebilir ve faydalı olması da kuruluşunun en önemli amacıdır” diye konuştu.

 

ARTVİNLİLERLE BİR ARAYA GELDİ, DÜNYA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun diğer konukları ise bilek güreşinde Dünya Şampiyonu olan Oğuzhan Koçak ve Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan’la yönetimi oldu. 12 Mart’ta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak Artvin’in kurtuluşunun 95. yılı münasebetiyle “Büyük Artvinliler” şölenine Başkan Karaosmanoğlu’nu davet etti. Bilek güreşinde Dünya Şampiyonu Koçak’ı da tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, başarılarının devamını diledi.

 

GÖLCÜK AKADEMİ YÜZME KULÜBÜ İLE BULUŞTU

Başkan Karaosmanoğlu’nun İzmit’teki çalışma ofisinde diğer bir konuğu ise Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kater, Gölcük Yüzme Akademi Kulübü Başkanı Ülgen Çoban ve yönetimi oldu. Ziyarette yüzme dalının Kocaeli’deki gelişimi konuşulurken, tesisleşme adına yapılması gereken çalışmalar da ele alındı. Başkan Karaosmanoğlu, kentteki gençlerimizin ve çocuklarımızın yüzme ile tanışması için daha çok çalışmalıyız hatırlatması yaparken, her ilçeye yapılacak kapalı yüzme havuzlarının aralıksız bir şekilde kentimizde inşasının devam edeceğini bilgisini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.