LASTİK İŞ
ismail

MAKET GEMİLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

29.05.2018 - 12:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MAKET GEMİLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, 7 aydır devam eden Gemi Maketçiliği Kursu dönem sonu Sergisi Açılışı Değirmendere Sanat Evinde gerçekleştirildi. Sergiyi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gemi Maket Kursu Hocası Arsun Karakurt açtı.

Gölcük Belediyesi Gemi maketi kursları bünyesinde 30 kursiyer bulunmakta. Gemi Maket Kursu Hocası Arsun Karakurt ve kursiyerlerinin emekleri neticesinde birbirinden güzel eserler sergide görücüye çıktı. Sergide eşine az rastlanır türden 42 Model Gemi sergilendi. Model Gemi Eserleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Kurs Hocası Arsun Karakurt ziyaretçilere eserler hakkında bilgiler verdi. Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş " Değerli misafirler Gölcük Belediyesinin Gölmek Kursları çatısı altında bir sergi açılışındayız. Gölmek dediğimiz zaman 22 branşta 1500'e yakın kursiyerimiz var. Halk Eğitim Merkeziyle ortak bir çalışma yürütüyoruz, çok da güzel oluyor. Bugün de burada Gemi Maket Sergisini açacağız. Arsun kardeşimin önderliğinde iyi çalışmalar gerçekleşiyor. Belki de Türkiye'de eşi örneği olmayan maketleri yapıyorlar. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum “dedi.
Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, 7 aydır devam eden Gemi Maketçiliği Kursu dönem sonu Sergisi Açılışı Değirmendere Sanat Evinde gerçekleştirildi. Sergiyi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gemi Maket Kursu Hocası Arsun Karakurt açtı.

Gölcük Belediyesi Gemi maketi kursları bünyesinde 30 kursiyer bulunmakta. Gemi Maket Kursu Hocası Arsun Karakurt ve kursiyerlerinin emekleri neticesinde birbirinden güzel eserler sergide görücüye çıktı. Sergide eşine az rastlanır türden 42 Model Gemi sergilendi. Model Gemi Eserleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Kurs Hocası Arsun Karakurt ziyaretçilere eserler hakkında bilgiler verdi.
Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş " Değerli misafirler Gölcük Belediyesinin Gölmek Kursları çatısı altında bir sergi açılışındayız. Gölmek dediğimiz zaman 22 branşta 1500'e yakın kursiyerimiz var. Halk Eğitim Merkeziyle ortak bir çalışma yürütüyoruz, çok da güzel oluyor. Bugün de burada Gemi Maket Sergisini açacağız. Arsun kardeşimin önderliğinde iyi çalışmalar gerçekleşiyor. Belki de Türkiye'de eşi örneği olmayan maketleri yapıyorlar. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.