MALÇOK'A ZİYARETÇİ AKINI

17.07.2017 - 11:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MALÇOK'A ZİYARETÇİ AKINI

29 Haziran Perşembe günü yapılan Olağanüstü Kongre ile 3'üncü kez İzmit-Gölcük Ulaşım Kooperatifi Başkanlığınma seçilerek, güven tazeleyen Mehmet Malçok'a, hayırlı olsun ziyaretleri bitip tükenmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu da, Gebze Kooperatif Başkanı ile Şoförler Odası Cemiyeti Başkanı ve Birlik Kooperatifi Başkanları, Başkan Mehmet Malçok ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar dilediler.  Yakında bizde geleceğiz sevgili başkan haberin ola…

29 Haziran Perşembe günü yapılan Olağanüstü Kongre ile 3'üncü kez İzmit-Gölcük Ulaşım Kooperatifi Başkanlığınma seçilerek, güven tazeleyen Mehmet Malçok'a, hayırlı olsun ziyaretleri bitip tükenmek bilmiyor.
Geçtiğimiz hafta sonu da, Gebze Kooperatif Başkanı ile Şoförler Odası Cemiyeti Başkanı ve Birlik Kooperatifi Başkanları, Başkan Mehmet Malçok ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar dilediler. 
Yakında bizde geleceğiz sevgili başkan haberin ola…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.