LASTİK İŞ
ismail

MALKOÇ'A 4.250 TL MAAŞ

Ekonomi 27.06.2016 - 10:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MALKOÇ'A 4.250 TL MAAŞ

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 30’uncu Genel Kurul toplantısında, yeni dönem bütçesi ele alındı.

 Başkan Mehmet Malçok’un 3.500 TL olan maaşının 4.250 TL’ye yükseltilmesi yönündeki teklif, 23 üyenin ret oyuna karılık çoğunlukla kabul edildi. Genel kurulda kooperatifin kurulduğundan bu yana gelir gider cirosu 45 milyon 966 bin 683 TL olduğu açıklandı. Öte yandan kooperatifin 2016 yılı çalışma programının tahmini bütçesi ise 2 milyon 647 bin 710 TL olarak belirlendi.  Genel kurulun Divan Başkanlığını Fahri Tuğralı yaparken, yardımcılıklarını ise Ali Bilici ve Atilla Özpamuk üstlendi. YOL MALİYETİ 25 MİLYON Kooperatif Başkanı Mehmet Malkoç, faaliyetlerle ilgili bilgi verdi, “Birçok zorluklara rağmen, sizlerin maddi ve manevi fedakarlıkları ile bir araya geldik. Kooperatifimiz şu an yüzde yüz tamamlanmış sayılmaz. Yeşillendirme, kapı girişleri gibi içeride işlerimiz var. Çok önemli olan konu biz sitemizin arsasınız aldığımız günden beri yollarla ilgili sürekli beledilerimizle görüşüp, çalıştık. Ancak yollat bizden sonraya kaldı. Yeni yolun yapımı yaklaşık 25 milyonluk bir iş, iş kapsamında derenin kenarının her iki tarafına istinat yapıldı” diye konuştu. Malkoç, 35 metre genişliğindeki köprünün ağustos ayı sonuna kadar biteceğini söyledi. Sitenin yüzde 80 oranında dolu olduğu, 280 işyerinde faaliyetin sürdüğü kaydedildi. Bu arada, siteye Gölcük’ten araç kalkacağı hatırlatıldı. 8 maddenin ele alındığı genel kurulda boş dükkandan aidat alınmaması yönündeki teklif kabul edildi.  
Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 30’uncu Genel Kurul toplantısında, yeni dönem bütçesi ele alındı.

 Başkan Mehmet Malçok’un 3.500 TL olan maaşının 4.250 TL’ye yükseltilmesi yönündeki teklif, 23 üyenin ret oyuna karılık çoğunlukla kabul edildi. Genel kurulda kooperatifin kurulduğundan bu yana gelir gider cirosu 45 milyon 966 bin 683 TL olduğu açıklandı. Öte yandan kooperatifin 2016 yılı çalışma programının tahmini bütçesi ise

2 milyon 647 bin 710 TL olarak belirlendi.  Genel kurulun Divan Başkanlığını Fahri Tuğralı yaparken, yardımcılıklarını ise Ali Bilici ve Atilla Özpamuk üstlendi.

YOL MALİYETİ 25 MİLYON

Kooperatif Başkanı Mehmet Malkoç, faaliyetlerle ilgili bilgi verdi, “Birçok zorluklara rağmen, sizlerin maddi ve manevi fedakarlıkları ile bir araya geldik. Kooperatifimiz şu an yüzde yüz tamamlanmış sayılmaz. Yeşillendirme, kapı girişleri gibi içeride işlerimiz var. Çok önemli olan konu biz sitemizin arsasınız aldığımız günden beri yollarla ilgili sürekli beledilerimizle görüşüp, çalıştık. Ancak yollat bizden sonraya kaldı. Yeni yolun yapımı yaklaşık 25 milyonluk bir iş, iş kapsamında derenin kenarının her iki tarafına istinat yapıldı” diye konuştu. Malkoç, 35 metre genişliğindeki köprünün ağustos ayı sonuna kadar biteceğini söyledi. Sitenin yüzde 80 oranında dolu olduğu, 280 işyerinde faaliyetin sürdüğü kaydedildi.

Bu arada, siteye Gölcük’ten araç kalkacağı hatırlatıldı. 8 maddenin ele alındığı genel kurulda boş dükkandan aidat alınmaması yönündeki teklif kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.