LASTİK İŞ

MALKOÇ ''GÖLCÜK ÇOK GÜZEL BİR İLÇE''

Gündem 06.02.2020 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MALKOÇ ''GÖLCÜK ÇOK GÜZEL BİR İLÇE''

Kamu Kurumu Denetçiliği Kurumu Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç iki günlük program için ilimize geldi. İlçemizde bulunan Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret eden Malkoç, “Gölcük ilçemiz çok güzel ve gelişmiş ilçelerimizden biridir. Bu ilçemizde bu önemli kurumunda açılarak hizmet vermesi önemsiyorum. Her şey devletten beklenmekteyse bu tür kurumlarımızı desteklemeliyiz. İnsanımız yardımseverdir. Bundan dolayı bu tür kurumları kişiye bağlı değil kurumsallaştırılmalıdır” dedi.

Kamu Denetleme Başkanı Şeref Malkoç, birlikte çalıştığı Kamu Denetleme kurulunda Saadettin Kalkan ile birlikte önceki gün ilimize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretlerin ardından  Gölcük'te Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk ve dernek yönetimini ziyarette bulundu. Ziyarette Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk hazır bulundular. Derneği tanıtan Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk; “Derneğimiz 2002 yılında kuruldu. 2014 yılında Dernek binamızı yapımına başladık. 2016 yılında Derneğimizin inşaatı bitirilerek hizmete soktuk. Derneğimizin iki katını ücretsiz olarak 10 yıllığına ilçe müftülüğümüze tahsis ettik. Fakir fukaraya yemek vermek için dermek binamızda aş evini açtık. Bu güne kadar yaklaşık 300 aileye öğle yemeğini evlerine götürüyoruz. Burada bize desteği veren Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, Mili Görüşün Kuruluşu Olan HASENE dir. Bunun yanında vatandaşlarımız hesap numaralarına gerekli yardımlarını yapıyorlar” dedi.   HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEMELİYİZ Kamu Kurumu Denetçiliği Kurumu Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç “Gölcük ilçemiz çok güzel ve gelişmiş ilçelerimizden biridir. Bu ilçemizde bu önemli kurumunda açılarak hizmet vermesi önemsiyorum. Bakın ülkemizin tüm bölgelerinden gelip burada yaşamlarını huzur içerisinde sürdürmeleri de çok önemlidir. Ben dün Kocaeli Valiliğine geldim. Ardından Adliye ve birçok kurumları gezerek fikir alışverişinde bulunduk. Kamu Kurumları denetlemesi insanlarımızın taleplerini, şikayetlerini rapor halinde yetkililere verilerek var olan sıkıntıları huzurlu bir şekilde çözümüne ulaşmasıdır. Bu derneğimiz gerçekten çok önemli hizmetler veriyor. Buda bizim geleneklerimizden biridir. Her şey devletten beklenmekteyse bu tür kurumlarımızı desteklemeliyiz. İnsanımız yardımseverdir. Bundan dolayı bu tür kurumları kişiye bağlı değil kurumsallaştırılmalıdır” şeklinde ifade etti. BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “ Evet, ilçemizde önemli bir kurumun açılması biz belediye olarak her zaman yanında ve gerekli her türlü desteklerimizi veriyoruz” dedi. İLÇEMİZE YAKIŞAN HİZMETLER VERİLİYOR Kaymakam Cengiz Karabulut; “işin gerçeği ilçemize yakışan hizmetler insanlarımız tarafından yapılıyor. Bu güzel ve önemli hizmeti veren Derneğimize bizler elimizden gelen desteklerimizi veriyoruz. Bu bir dayanışma ve yardımlaşmadır. Garip, fakir, fukara insanlarımıza her gün evlerine sıcak yemek veriliyor. Biz bunu çok önemsiyoruz. Burada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner    
Kamu Kurumu Denetçiliği Kurumu Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç iki günlük program için ilimize geldi. İlçemizde bulunan Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret eden Malkoç, “Gölcük ilçemiz çok güzel ve gelişmiş ilçelerimizden biridir. Bu ilçemizde bu önemli kurumunda açılarak hizmet vermesi önemsiyorum. Her şey devletten beklenmekteyse bu tür kurumlarımızı desteklemeliyiz. İnsanımız yardımseverdir. Bundan dolayı bu tür kurumları kişiye bağlı değil kurumsallaştırılmalıdır” dedi.

Kamu Denetleme Başkanı Şeref Malkoç, birlikte çalıştığı Kamu Denetleme kurulunda Saadettin Kalkan ile birlikte önceki gün ilimize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretlerin ardından  Gölcük'te Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk ve dernek yönetimini ziyarette bulundu. Ziyarette Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk hazır bulundular.

Derneği tanıtan Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk; “Derneğimiz 2002 yılında kuruldu. 2014 yılında Dernek binamızı yapımına başladık. 2016 yılında Derneğimizin inşaatı bitirilerek hizmete soktuk. Derneğimizin iki katını ücretsiz olarak 10 yıllığına ilçe müftülüğümüze tahsis ettik. Fakir fukaraya yemek vermek için dermek binamızda aş evini açtık. Bu güne kadar yaklaşık 300 aileye öğle yemeğini evlerine götürüyoruz. Burada bize desteği veren Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, Mili Görüşün Kuruluşu Olan HASENE dir. Bunun yanında vatandaşlarımız hesap numaralarına gerekli yardımlarını yapıyorlar” dedi.

 

HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEMELİYİZ
Kamu Kurumu Denetçiliği Kurumu Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç “Gölcük ilçemiz çok güzel ve gelişmiş ilçelerimizden biridir. Bu ilçemizde bu önemli kurumunda açılarak hizmet vermesi önemsiyorum. Bakın ülkemizin tüm bölgelerinden gelip burada yaşamlarını huzur içerisinde sürdürmeleri de çok önemlidir. Ben dün Kocaeli Valiliğine geldim. Ardından Adliye ve birçok kurumları gezerek fikir alışverişinde bulunduk. Kamu Kurumları denetlemesi insanlarımızın taleplerini, şikayetlerini rapor halinde yetkililere verilerek var olan sıkıntıları huzurlu bir şekilde çözümüne ulaşmasıdır. Bu derneğimiz gerçekten çok önemli hizmetler veriyor. Buda bizim geleneklerimizden biridir. Her şey devletten beklenmekteyse bu tür kurumlarımızı desteklemeliyiz. İnsanımız yardımseverdir. Bundan dolayı bu tür kurumları kişiye bağlı değil kurumsallaştırılmalıdır” şeklinde ifade etti.

BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “ Evet, ilçemizde önemli bir kurumun açılması biz belediye olarak her zaman yanında ve gerekli her türlü desteklerimizi veriyoruz” dedi.

İLÇEMİZE YAKIŞAN HİZMETLER VERİLİYOR
Kaymakam Cengiz Karabulut; “işin gerçeği ilçemize yakışan hizmetler insanlarımız tarafından yapılıyor. Bu güzel ve önemli hizmeti veren Derneğimize bizler elimizden gelen desteklerimizi veriyoruz. Bu bir dayanışma ve yardımlaşmadır. Garip, fakir, fukara insanlarımıza her gün evlerine sıcak yemek veriliyor. Biz bunu çok önemsiyoruz. Burada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.