MANGAL ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR

Değirmendere 10.08.2017 - 10:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MANGAL ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR

İlçemizde uzun yıllardır Değirmendere Kuruçeşme Mevkii'nde, Restaurant olarak hizmet veren ve bunca yıl sayısız cemiyete ev sahipliği yapan Fahrettin Ereşir'in sahibi sahibi olduğu Mangal Retaurant, eski günlerine doğru geri dönüyor.  Geçtiğimiz Temmuz ayının 21'inde Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'nde yeni yere taşınan Mangal Restaurant, birbirinden leziz et yemekleri ve ızgaraları ile yeni konseptiyle, müşterilerine hizmet vermeye başladı.  Yılların ustası Fahrettin Ereşir önderliğindeki ekip, Değirmendereli ve Gölcüklü vatandaşlara hizmet etmekten büyük bir keyif duyuyorlar. Grup yemeklerine de ev sahipliği yapan Mangal Restaurant'ın son misafirleri, GÖLMEK Kursiyerleri oldu.  Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Pastacılık Bölümü öğrencileri, geçtiğimiz günlerde, et yemek için Mangal Restaurant'ı tercih ettiler. Oldukça keyifli geçen yemekte, bol bol sohbet eden ve Mangal'ın etlerini yiyen kadınlar, mekan sahibi Fahrettin Usta'ya teşekkür etmeyi ihmal etmediler.  Yoksa siz halen daha Yeni Mangal Restaurant'ı keşfedemediniz mi? Keşfetmediyseniz sizi Mangal Retaurant'a davet ediyoruz. Pişman olmayacaksınız..

İlçemizde uzun yıllardır Değirmendere Kuruçeşme Mevkii'nde, Restaurant olarak hizmet veren ve bunca yıl sayısız cemiyete ev sahipliği yapan Fahrettin Ereşir'in sahibi sahibi olduğu Mangal Retaurant, eski günlerine doğru geri dönüyor. 
Geçtiğimiz Temmuz ayının 21'inde Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'nde yeni yere taşınan Mangal Restaurant, birbirinden leziz et yemekleri ve ızgaraları ile yeni konseptiyle, müşterilerine hizmet vermeye başladı. 
Yılların ustası Fahrettin Ereşir önderliğindeki ekip, Değirmendereli ve Gölcüklü vatandaşlara hizmet etmekten büyük bir keyif duyuyorlar. Grup yemeklerine de ev sahipliği yapan Mangal Restaurant'ın son misafirleri, GÖLMEK Kursiyerleri oldu. 
Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Pastacılık Bölümü öğrencileri, geçtiğimiz günlerde, et yemek için Mangal Restaurant'ı tercih ettiler. Oldukça keyifli geçen yemekte, bol bol sohbet eden ve Mangal'ın etlerini yiyen kadınlar, mekan sahibi Fahrettin Usta'ya teşekkür etmeyi ihmal etmediler. 
Yoksa siz halen daha Yeni Mangal Restaurant'ı keşfedemediniz mi? Keşfetmediyseniz sizi Mangal Retaurant'a davet ediyoruz. Pişman olmayacaksınız..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.