LASTİK İŞ
ismail

MANGAL ET EVİ HİZMETE GİRDİ

Ekonomi 24.07.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MANGAL ET EVİ HİZMETE GİRDİ

Uzun yıllar Değirmendere çıkışında hizmet veren Mangal restaurantın geçtiğimiz yıl kapanmasının ardından işletme sahibi Fahrettin Erişir ve oğlu Gökhan Erişir Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde Mangal Et evini hizmete açtı.

Yüzbaşılar Sahili Muammer Aksoy Cad. Çıpa Apartmanı altında hizmete giren Mangal Et evinini açılışını Kaymakam Mustafa Altıntaş yaptı. Açılışa İş adamları, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelasını kesen Kaymakam Altıntaş “Değirmendere sahilimiz ilçemizin en güzü de sahillerinden birisi. Böylesine güzel mekanların açılması bizleri mutlu ediyor. İşletme sahibi Fahrettin beye ve oğluna hayırlı olmasını diliyorum”dedi.  İşletme sahibi Fahrettin Erişir “Uzun yıllar Mangal restaeurantı işlettik. Değirmendere sahilinde vatandaşa hizmet etmek için Mangal et evini hizmete soktuk. Kuzu Tandır, Köfte ve et çeşitlerinin yanı sıra kilo ile köfte satışımız var. Açılışa katılan tüm misafirlerime teşekkür ediyorum”dedi. Duanın okunmasının ardından işletme Sahipleri Fahrettin Erişir, oğlu Gökhan Erişir, Kaymakam Mustafa Altıntaş ve açılışa katılan konuklar birlikte kurdelayı kestiler.
Uzun yıllar Değirmendere çıkışında hizmet veren Mangal restaurantın geçtiğimiz yıl kapanmasının ardından işletme sahibi Fahrettin Erişir ve oğlu Gökhan Erişir Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde Mangal Et evini hizmete açtı.

Yüzbaşılar Sahili Muammer Aksoy Cad. Çıpa Apartmanı altında hizmete giren Mangal Et evinini açılışını Kaymakam Mustafa Altıntaş yaptı. Açılışa İş adamları, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelasını kesen Kaymakam Altıntaş “Değirmendere sahilimiz ilçemizin en güzü de sahillerinden birisi. Böylesine güzel mekanların açılması bizleri mutlu ediyor. İşletme sahibi Fahrettin beye ve oğluna hayırlı olmasını diliyorum”dedi. 
İşletme sahibi Fahrettin Erişir “Uzun yıllar Mangal restaeurantı işlettik. Değirmendere sahilinde vatandaşa hizmet etmek için Mangal et evini hizmete soktuk. Kuzu Tandır, Köfte ve et çeşitlerinin yanı sıra kilo ile köfte satışımız var. Açılışa katılan tüm misafirlerime teşekkür ediyorum”dedi. Duanın okunmasının ardından işletme Sahipleri Fahrettin Erişir, oğlu Gökhan Erişir, Kaymakam Mustafa Altıntaş ve açılışa katılan konuklar birlikte kurdelayı kestiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.