LASTİK İŞ
ismail

MAntar Pano

Gölcük 01.08.2013 - 00:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MAntar Pano

GEÇMİŞ OLSUN MODEM Mobilyanın Sahibi Serkan Ateş, Yaz ayında gribe yakalanmış. Üç gündür ateş içinde yatan Ateş'e geçmiş olsun diyoruz.   PAZARCILAR ODASI KAPALI Pazarcılar odasında işi olanlar dün pazarcıları nedense yerinde bulamamış. Özellikle çarşamba günü pazara inen pazarcı esnafı odanın kapalı olamsına bir anlam verememiş.   BU MAĞAZA TUTAR Muum erkek giyim mağazasını dün dolaştık. Hemen hemen tüm ünlü markalar var. Şıklığını sevenler ve başkaları ile aynı renk ve model giyinmek istemeyenler tercih edecektir. En önemliside kış ayıyla birlikte bayan reyonlarınıda açacaklar.

GEÇMİŞ OLSUN

MODEM Mobilyanın Sahibi Serkan Ateş, Yaz ayında gribe yakalanmış. Üç gündür ateş içinde yatan Ateş'e geçmiş olsun diyoruz.

 

PAZARCILAR ODASI KAPALI

Pazarcılar odasında işi olanlar dün pazarcıları nedense yerinde bulamamış. Özellikle çarşamba günü pazara inen pazarcı esnafı odanın kapalı olamsına bir anlam verememiş.

 

BU MAĞAZA TUTAR

Muum erkek giyim mağazasını dün dolaştık. Hemen hemen tüm ünlü markalar var. Şıklığını sevenler ve başkaları ile aynı renk ve model giyinmek istemeyenler tercih edecektir. En önemliside kış ayıyla birlikte bayan reyonlarınıda açacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.