Mantar Panoya Takılanlar

Gündem 25.07.2013 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Mantar Panoya Takılanlar

Turan Dumluya adaylık baskısı

İlçemizin en sık konuşulan ismi Turan Dumlu Başkan adayı olacakmı,olmayacakmı meselesi nihayete eriyor. CHP'nin önde gelen kanaat önderleri Turan Dumluyu ikna etmek için her yolu deniyorlar.Kanaat önderleri İl Başkanı Yalçın Kuşkanı ikna edip Genel Başkana uluşmak için adım attıları söyleniyor.Turan Dumlunun adaylığına İsmet İşerinin sıcak baktığı eğer Turan Dumlu aday olmazsa eski bir Belediye Başkanına teklif götüreceği söyleniyor. Necmi Kocaman ve İsmail Barış Geçen senelerde hemen hemen her akşam iftar veren Necmi Kocaman daha iftar siftahı yapmadı. Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman bu sene iftar vermeyince herkes neden diye sormaya başlamış.Kocaman, İsmail Barış'la karşılaştığında "Necmi bu sene iftar programlarına dikkat et" demiş.Gölcük Belediyesi eski Başkanı İsmail Barış "israftan kaçınmak lazım bir sefer iftar vermen doğal fakat bunu tekrarlarsan israfa girer bu yüzden abin olarak seni uyarıyorum" dediği için Kocaman, iftar verip vermemeyi düşünüyor. Yakın dostlarına bu sene iftar vermeyi düşünmüyorum,iftar versem bile sadece protokole veririm dediği öğrenildi.. Kocamanın iftarı ilçede daha çok konuşulacak gibi..  
Turan Dumluya adaylık baskısı
İlçemizin en sık konuşulan ismi Turan Dumlu Başkan adayı olacakmı,olmayacakmı meselesi nihayete eriyor.
CHP'nin önde gelen kanaat önderleri Turan Dumluyu ikna etmek için her yolu deniyorlar.Kanaat önderleri İl Başkanı Yalçın Kuşkanı ikna edip Genel Başkana uluşmak için adım attıları söyleniyor.Turan Dumlunun adaylığına İsmet İşerinin sıcak baktığı eğer Turan Dumlu aday olmazsa eski bir Belediye Başkanına teklif götüreceği söyleniyor.
Necmi Kocaman ve İsmail Barış
Geçen senelerde hemen hemen her akşam iftar veren Necmi Kocaman daha iftar siftahı yapmadı.
Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman bu sene iftar vermeyince herkes neden diye sormaya başlamış.Kocaman, İsmail Barış'la karşılaştığında "Necmi bu sene iftar programlarına dikkat et" demiş.Gölcük Belediyesi eski Başkanı İsmail Barış "israftan kaçınmak lazım bir sefer iftar vermen doğal fakat bunu tekrarlarsan israfa girer bu yüzden abin olarak seni uyarıyorum" dediği için Kocaman, iftar verip vermemeyi düşünüyor.
Yakın dostlarına bu sene iftar vermeyi düşünmüyorum,iftar versem bile sadece protokole veririm dediği öğrenildi..
Kocamanın iftarı ilçede daha çok konuşulacak gibi..
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.