Mantar Panoya Takılanlar

Gündem 26.07.2013 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Mantar Panoya Takılanlar

Ertuğrul Akalın ve Gölcük adaylığı

Değirmendere eski Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın yarın adaylık baş vurusu yapacak.İzmit Belediye Başkanlığına aday olan Akalın'a görev verilmeyeceğinden yola çıkan parti büyükleri Genel Merkezin Gölcük adaylığını teklif edeceğini söylüyorlar. Yakın çevresine heryerden adaylık teklifini kabul ederim fakat asla Gölcük'ten aday olmam diyen Akalının adaylığı çok konuşulacak.Fahrettin Büyükoğlunun karşısına rakip olmayacağını söyleyen Akalın mı, Genel Merkezin git Gölcük adayımızsın diyenler mi haklı çıkacak 31 Temmuzdan sonra belli olacak.   Şaban Demir'in Gözü Cebecinin Koltuğunda   İlçemizin sevilen işadamlarından Şaban Demir Engelliler Derneği Başkanlığı için kulis yapıyor. Şaban Demiri Gölcük'te tanımayan yoktur.Engelli olmasına rağmen özrünü tiye alan ender insanlardandır.Son günlerde Şaban Beyi tatlı bir telaş sarmış,çok sevdiği siyasetten uzak olan Engelliler Derneği Başkanlığını gözüne kestirmiş.Derneğe  üye olup Emine Cebecinin karşısına rakip çıkacak olan Şaban Demir sıkı çalışıyor. Kendiside engelli olan Şaban Demir heryerde damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dediği ve Emine Cebecinin yerine geçmek için çalışma yaptığını duymayan kalmadı.Şaban Demir her yerde Emine Cebeciden övgüyle bahsederken artık değişim zamnanı geldi demeyi ihmal etmiyor.
Ertuğrul Akalın ve Gölcük adaylığı
Değirmendere eski Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın yarın adaylık baş vurusu yapacak.İzmit Belediye Başkanlığına aday olan Akalın'a görev verilmeyeceğinden yola çıkan parti büyükleri Genel Merkezin Gölcük adaylığını teklif edeceğini söylüyorlar.
Yakın çevresine heryerden adaylık teklifini kabul ederim fakat asla Gölcük'ten aday olmam diyen Akalının adaylığı çok konuşulacak.Fahrettin Büyükoğlunun karşısına rakip olmayacağını söyleyen Akalın mı, Genel Merkezin git Gölcük adayımızsın diyenler mi haklı çıkacak 31 Temmuzdan sonra belli olacak.
 
Şaban Demir'in Gözü Cebecinin Koltuğunda
 
İlçemizin sevilen işadamlarından Şaban Demir Engelliler Derneği Başkanlığı için kulis yapıyor.
Şaban Demiri Gölcük'te tanımayan yoktur.Engelli olmasına rağmen özrünü tiye alan ender insanlardandır.Son günlerde Şaban Beyi tatlı bir telaş sarmış,çok sevdiği siyasetten uzak olan Engelliler Derneği Başkanlığını gözüne kestirmiş.Derneğe  üye olup Emine Cebecinin karşısına rakip çıkacak olan Şaban Demir sıkı çalışıyor.
Kendiside engelli olan Şaban Demir heryerde damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dediği ve Emine Cebecinin yerine geçmek için çalışma yaptığını duymayan kalmadı.Şaban Demir her yerde Emine Cebeciden övgüyle bahsederken artık değişim zamnanı geldi demeyi ihmal etmiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.