Mantar Panoya Takılanlar

Gündem 05.08.2013 - 18:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Mantar Panoya Takılanlar

Cumartesi akşamı Gazetemiz yazarlarıyla iftar açtık.

GAZETEMİZ YAZARLARI İLE İFTAR AÇTIK Cumartesi akşamı  MHP'nin iftarına gazetemizin yazarları İhsan Sönmez ,Caner Uzuner ve İmtiyaz sahibimiz Emine Akboyun katıldık. MHP iftarına hem MHP'nin daveti hemde Belediye Başkan adayı Adnan Özdere'nin daveti üzerine davete icabet etmek gerek diyerek iftara katıldık.İftarda Mehmet Sorgun ve Merve Sorgun da vardı.Ancak Kongre salonuna gittiğimizde  ne basına masa ayrılmıştı nede basınla ilgilenen vardı.Bizde oradan ayrılarak Caner Uzuner'in misafirleri olarak çarşıda iftar yaptık.İftara giderken Mehmet Sorgunun pideyle kola alalım dediğinde çok gülmüştük.Mehmet'e eve değil dışarıda iftara davetliyiz demiştik.Ama dönüşte Mehmet Sorgun bize güldü. CHP BAYRAMLAŞMASI 1.GÜN OLACAK CHP Örgütlerinde ,bayramlaşma programı belli oldu.CHP'nin ilçelerdeki bayramlaşması,ilk gün olan 8 Ağustos perşembe günüyapılacak. CHP Milletvekilleri Hurşit Güneş,M.Hilal Kaplan ve Haydar Akar ile İl Başkanı Yalçın Kuşkan'nında yer alacağı bayramlaşma programı CHP ilçe binasında 1.gün saat 15'te yapılacak.
Cumartesi akşamı Gazetemiz yazarlarıyla iftar açtık.
GAZETEMİZ YAZARLARI İLE İFTAR AÇTIK
Cumartesi akşamı  MHP'nin iftarına gazetemizin yazarları İhsan Sönmez ,Caner Uzuner ve İmtiyaz sahibimiz Emine Akboyun katıldık.
MHP iftarına hem MHP'nin daveti hemde Belediye Başkan adayı Adnan Özdere'nin daveti üzerine davete icabet etmek gerek diyerek iftara katıldık.İftarda Mehmet Sorgun ve Merve Sorgun da vardı.Ancak Kongre salonuna gittiğimizde  ne basına masa ayrılmıştı nede basınla ilgilenen vardı.Bizde oradan ayrılarak Caner Uzuner'in misafirleri olarak çarşıda iftar yaptık.İftara giderken Mehmet Sorgunun pideyle kola alalım dediğinde çok gülmüştük.Mehmet'e eve değil dışarıda iftara davetliyiz demiştik.Ama dönüşte Mehmet Sorgun bize güldü.
CHP BAYRAMLAŞMASI 1.GÜN OLACAK
CHP Örgütlerinde ,bayramlaşma programı belli oldu.CHP'nin ilçelerdeki bayramlaşması,ilk gün olan 8 Ağustos perşembe günüyapılacak. CHP Milletvekilleri Hurşit Güneş,M.Hilal Kaplan ve Haydar Akar ile İl Başkanı Yalçın Kuşkan'nında yer alacağı bayramlaşma programı CHP ilçe binasında 1.gün saat 15'te yapılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.