LASTİK İŞ
ismail

MARİNA'NIN MÜJDESİNİ BAŞKAN SEZER VERDİ

Değirmendere 27.07.2019 - 17:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MARİNA'NIN MÜJDESİNİ BAŞKAN SEZER VERDİ

Yıllardır yapılacağı konuşulan ancak bir türlü sonuca bağlanamayan Değirmendere Kuruçeşme Marina projesi ile ilgili müjdeli haberi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer verdi. Sezer, sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamda , projenin Cumhurbaşkanlığı onayından çıktığını belirtti.

31 Mart Yerel seçimler öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in sözünü verdiği Değirmendere Kuruçeşme tekne Bağlama yeri ve Sahil Düzenleme İmar projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a onayladı. Cumhurbaşkanı onayladı,Sezer paylaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'nın kararnamesiyle, Değirmendere, Yalı Mahallesi, Kuruçeşme Mevkiinde yapılmasını planlanan, barınak ve kıyı kullanımları amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 102/j maddesi ve 3621 sayılı Kıyı Kanunu 7. madde uyarınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onayladı.Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılacak bir aylık askı ilan – itiraz süreci sonunda, barınak ve kıyı kullanım amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kesinleşmesi bekleniyor. İmar planının kesinleşmesinin akabinde; avan proje ve tatbikat projesi yapılmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım planlaması dahilinde, içerisinde belirli sayıda tekne bağlama yeri de içeren projenin ihale süreci başlayacak. 20 dönüm arazi üzerine yapılacak olan sahil düzenleme projesinin içerisinde sosyal alanlar, spor tesisleri ve yürüyüş parkurları gibi vatandaşın kullanabileceği birçok alan olacak. BAŞKAN SEZER SOSYAL MEDYA DA PAYLAŞTI Marina projesinin onaylanmasına ilişkin haberi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer sosyal medya da paylaştgı Başkan Sezer şunları yazdı ; DEĞİRMENDERE KURUÇEŞME TEKNE BAĞLAMA YERİ VE SAHİL DÜZENLEMESİ İMAR PROJELERİ ONAYLANDI Değirmendere, Yalı Mahallesi, Kuruçeşme Mevkiinde yapılmasını planladığımız, barınak ve kıyı kullanımları amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 102/j maddesi ve 3621 sayılı Kıyı Kanunu 7. madde uyarınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır. Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılacak bir aylık askı ilan - itiraz süreci sonunda, barınak ve kıyı kullanım amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kesinleşecektir. Akabinde; avan proje ve tatbikat projesi yapılmasının ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım planlaması dahilinde, içerisinde belirli sayıda tekne bağlama yeri de içeren projenin ihale süreci başlayacaktır.
Yıllardır yapılacağı konuşulan ancak bir türlü sonuca bağlanamayan Değirmendere Kuruçeşme Marina projesi ile ilgili müjdeli haberi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer verdi. Sezer, sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamda , projenin Cumhurbaşkanlığı onayından çıktığını belirtti.

31 Mart Yerel seçimler öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in sözünü verdiği Değirmendere Kuruçeşme tekne Bağlama yeri ve Sahil Düzenleme İmar projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a onayladı.

Cumhurbaşkanı onayladı,Sezer paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'nın kararnamesiyle, Değirmendere, Yalı Mahallesi, Kuruçeşme Mevkiinde yapılmasını planlanan, barınak ve kıyı kullanımları amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 102/j maddesi ve 3621 sayılı Kıyı Kanunu 7. madde uyarınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onayladı.Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılacak bir aylık askı ilan – itiraz süreci sonunda, barınak ve kıyı kullanım amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kesinleşmesi bekleniyor. İmar planının kesinleşmesinin akabinde; avan proje ve tatbikat projesi yapılmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım planlaması dahilinde, içerisinde belirli sayıda tekne bağlama yeri de içeren projenin ihale süreci başlayacak. 20 dönüm arazi üzerine yapılacak olan sahil düzenleme projesinin içerisinde sosyal alanlar, spor tesisleri ve yürüyüş parkurları gibi vatandaşın kullanabileceği birçok alan olacak.

BAŞKAN SEZER SOSYAL MEDYA DA PAYLAŞTI

Marina projesinin onaylanmasına ilişkin haberi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer sosyal medya da paylaştgı Başkan Sezer şunları yazdı ;

DEĞİRMENDERE KURUÇEŞME TEKNE BAĞLAMA YERİ VE SAHİL DÜZENLEMESİ İMAR PROJELERİ ONAYLANDI

Değirmendere, Yalı Mahallesi, Kuruçeşme Mevkiinde yapılmasını planladığımız, barınak ve kıyı kullanımları amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 102/j maddesi ve 3621 sayılı Kıyı Kanunu 7. madde uyarınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır.

Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılacak bir aylık askı ilan - itiraz süreci sonunda, barınak ve kıyı kullanım amaçlı 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kesinleşecektir. Akabinde; avan proje ve tatbikat projesi yapılmasının ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım planlaması dahilinde, içerisinde belirli sayıda tekne bağlama yeri de içeren projenin ihale süreci başlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.