LASTİK İŞ
ismail

MARKA İLE MİLLİ EĞİTİM PROTOKOL İMZALADI

Eğitim 28.11.2019 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MARKA İLE MİLLİ EĞİTİM PROTOKOL İMZALADI

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA 2019 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim Dönemi kapsamında, destek almaya hak kazanan “Özel Çocuklar ve Ailelerine Yaklaşımda Güncel Bir Yöntem: Yaratıcı Drama” adlı projenin imza törenine Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de katılım sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, projeye imzasını atarak, projeye destek verdi.

MARKA tarafından 2010 yılından bu yana 11 adet teknik destek programı yürütüldü. Bölgeye yaklaşık 5,9 Milyon TL tutarında kaynak tahsis edildi. Bu kaynak ile 612 proje desteklendi ve şu ana kadar toplam 35 Binden fazla kişiye eğitim verildi. Teknik destek programında konuşma yapan MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, “MARKA olarak önemli faaliyetlerimizden biri de teknik destek çağrılarına çıkmaktır. Bu çağrılarla her kurumu geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Şu ana kadar 612 çağrıya çıktık. 1 milyon 100 bin lira olan bütçemizin büyük bölümünü bitirdik. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Dünyadaki en büyük ilk 10 ekonomi arasına girmemizin yolu nitelikli iş gücünden geçiyor. Genç bir nüfusa sahibiz bu nüfusu eğitmemiz gerekiyor. Yazdığınız projeler için herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz için çalışmaya destek veremeye devam edeceğiz” dedi. Çöpoğlu’nun ardından Kurumsal Gelişim ve İhracata Yönlendirme projesi ile destek almaya hak kazanan MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin, “40 yıldır Kocaeli’nde esnaflık yapıyoruz. Gerçekten şu anda 600 eleman çalıştıran arkadaşlarımız var. Bu çok zor bir iş. Cumhurbaşkanımız bu projelere destek veriyor. MARKA’nın da geçmiş dönemlerden bu yana büyük destekleri oluyor. İş adamları olarak geleceğe dönük neler yapabileceğimizi konuşmamız gerekiyor. Kocaeli’nde sanayi olarak bir daralma var. Bu yüzden gelişime ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. Gülsuyu, ‘Böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyuyorum’ Bugün Ajans Merkezinde düzenlenen sözleşme imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu da katılım sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, projenin çok önemli olduğunu belirterek, projede yer almaktan duydukları mutluluğu belirtti.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA 2019 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim Dönemi kapsamında, destek almaya hak kazanan “Özel Çocuklar ve Ailelerine Yaklaşımda Güncel Bir Yöntem: Yaratıcı Drama” adlı projenin imza törenine Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de katılım sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, projeye imzasını atarak, projeye destek verdi.

MARKA tarafından 2010 yılından bu yana 11 adet teknik destek programı yürütüldü. Bölgeye yaklaşık 5,9 Milyon TL tutarında kaynak tahsis edildi. Bu kaynak ile 612 proje desteklendi ve şu ana kadar toplam 35 Binden fazla kişiye eğitim verildi. Teknik destek programında konuşma yapan MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, “MARKA olarak önemli faaliyetlerimizden biri de teknik destek çağrılarına çıkmaktır. Bu çağrılarla her kurumu geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Şu ana kadar 612 çağrıya çıktık. 1 milyon 100 bin lira olan bütçemizin büyük bölümünü bitirdik. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Dünyadaki en büyük ilk 10 ekonomi arasına girmemizin yolu nitelikli iş gücünden geçiyor. Genç bir nüfusa sahibiz bu nüfusu eğitmemiz gerekiyor. Yazdığınız projeler için herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz için çalışmaya destek veremeye devam edeceğiz” dedi. Çöpoğlu’nun ardından Kurumsal Gelişim ve İhracata Yönlendirme projesi ile destek almaya hak kazanan MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin, “40 yıldır Kocaeli’nde esnaflık yapıyoruz. Gerçekten şu anda 600 eleman çalıştıran arkadaşlarımız var. Bu çok zor bir iş. Cumhurbaşkanımız bu projelere destek veriyor. MARKA’nın da geçmiş dönemlerden bu yana büyük destekleri oluyor. İş adamları olarak geleceğe dönük neler yapabileceğimizi konuşmamız gerekiyor. Kocaeli’nde sanayi olarak bir daralma var. Bu yüzden gelişime ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Gülsuyu, ‘Böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyuyorum’
Bugün Ajans Merkezinde düzenlenen sözleşme imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu da katılım sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, projenin çok önemli olduğunu belirterek, projede yer almaktan duydukları mutluluğu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.