LASTİK İŞ

MARY JANE DEĞİRMENDERE DE

14.08.2017 - 21:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MARY JANE DEĞİRMENDERE DE

Ünlü Rock grubu Mary Jane , Cuma akşamı Değirmendere de geliyor...

Değirmenderespor a katkı gecesinde sahn alacak olan Mary Jane grubu gece geç saatlere kadar bir birinden güzel parçalarını seslendirerek Değirmdendereliler unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Değirmenderespor Klüp BAşkanı Severcan Kara, Mary Jane konserine bütün müzikseverleri davet etti. 30 TL'den satılacak olan biletler ,Muammer Aksoy CAddesi'nde bulunan basketbol sahasından da temin edilebilecek.
Ünlü Rock grubu Mary Jane , Cuma akşamı Değirmendere de geliyor...

Değirmenderespor a katkı gecesinde sahn alacak olan Mary Jane grubu gece geç saatlere kadar bir birinden güzel parçalarını seslendirerek Değirmdendereliler unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Değirmenderespor Klüp BAşkanı Severcan Kara, Mary Jane konserine bütün müzikseverleri davet etti. 30 TL'den satılacak olan biletler ,Muammer Aksoy CAddesi'nde bulunan basketbol sahasından da temin edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.